Părul tău are nevoie de proteine

Părul tău are nevoie de proteine
Atât proteinele cât și hidratarea au beneficii utile pentru refacerea părului deteriorat. Părul care nu are proteine și-a pierdut elasticitatea, ceea ce înseamnă că este mai predispus la rupere. Cu toate acestea, unele forme de păr deteriorat vor beneficia doar de produse pe bază de proteine, în timp ce alte tipuri de deteriorare a părului necesită de fapt hidratare.

Unele produse de păr se prezintă sub formă de uleiuri și unturi bogate în acizi grași. Aceste ingrediente pătrund în axul părului și restabilesc părul uscat. În plus, pot forma un strat protector pe păr, care ajută la blocarea proteinelor în interior.

Proteina de păr vine sub formă de proteine ​​hidrolizate, de obicei dintr-o sursă vegetală precum grâul. Hidrolizat înseamnă că proteinele sunt descompuse, astfel încât acestea se dizolvă în apă. Aceste proteine ​​se agață de păr, ajutând la repararea temporară a zonelor de deteriorare. Drept urmare, părul se simte și arată mai sănătos și mai puternic.

Părul meu are nevoie de proteine?

În primul rând, tot părul este format dintr-o proteină numită keratină. Uneori deteriorarea forțelor exterioare (în special tratamentele chimice precum colorarea părului) poate deteriora proteina axului părului, lăsând-o predispusă la rupere. Părul deteriorat chimic, care se simte moale ca vată de zahăr, poate beneficia de un tratament cu proteine.

Părul foarte fin sau subțire poate beneficia, de asemenea, de un plus de proteine, care poate ajuta ca șuvițele să pară mai groase și mai puternice. În cazul în care părul tău pare despicat, acestea pot fi, de asemenea, semn că șuvițele tale au nevoie de mai multe proteine.

Alegerea noastră pentru consolidarea părului? Balsamul Toppik, care revitalizează și hrănește firele cu un complex de keratină care lasă părul mai puternic, mai gros și mai sănătos.

Părul meu are nevoie de hidratare?

Părul care are nevoie de hidratare se simte adesea uscat, fragil sau aspru. Poate părea plictisitor, se încurcă ușor și poate fi predispus la despicături.

Folosirea produselor formulate cu uleiuri și unt poate ajuta la hidratarea părului, lăsându-l să pară mai moale și să se simtă mai elastic.

Încă nu sunteți sigur dacă părul dvs. are nevoie de proteine ​​sau umiditate? Încercați acest simplu test de elasticitate. Luați un fir de păr și, folosind degetele, observați textura. Apoi întindeți firul de păr.

 Părul tău necesită proteine dacă se întinde și nu se mai întoarce la forma sa originală sau se rupe ușor. Încercați un balsam bogat în proteine ​​precum balsamul Toppik pentru a restabili o parte din proteina de keratină în exteriorul firelor de păr.

Părul este bine echilibrat dacă se simte neted, se întinde puțin și apoi revine la starea inițială. Orice ai face, continuă! Echilibrul dintre hidratare și proteine ​​din rutina de îngrijire a părului funcționează.

Dacă știți problemele părul dvs., veți putea alege produsele care să funcționeze cel mai bine pentru nevoile unice ale părului.

Related products

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

(6)
75,00 RON
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(167)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×