Profită de reducerile săptămânii, discount-uri la toate produsele!  VEZI OFERTA

Inchide

Politica de reduceri

Politica de reduceri a site-ului toppik.ro


Pentru a te bucura de produsul tău favorit la un preț redus, îți oferim posibilitatea de a câstiga reduceri semnificative, unele chiar permanente, la comenzile efectuate pe site-ul nostru.
Mai jos ai explicate cele 5 modalități prin care poți economisi bani atunci când comenzi de la noi:

.

Posteaza un comentariu pe siteCOMENTARII LA PRODUS

Loghează-te pe site cu contul tău și scrie un comentariu, în secțiunea dedicată, pe pagina produsului testat. Descrie în câteva propoziții experiența utilizării lui și rezultatele pe care le-ai obținut. Vei fi recompensat automat cu un voucher de 10% reducere, pe care îl vei putea utiliza la următoarea achiziție.
Dacă însă ai făcut comanda telefonic, poți trimite un SMS la numărul 0757.640.318 sau folosi formularul din pagina de contact.

Toppik Hair Building Fibers

Da share comentariului pe FacebookREVIEW FACEBOOK | GOOGLE

Scrie un scurt review pe pagina noastră de Facebook sau Google, prin care să descrii, în câteva propoziții, părerea ta despre produsele Toppik. Vei fi contactat ulterior, pentru a primi un voucher de 15% reducere, pe care îl poți folosi la următoarea comandă pe site-ul nostru.

Toppik Hair Building Fibers

Rezultate obtinute folosind produsul ToppikTESTIMONIALE FOTO/VIDEO

Trimite-ne pe email sau prin formularul de contact o serie de poze sau un scurt material video cu rezultatele pe care le-ai obținut, înainte și după utilizarea produsului comandat de la noi, oferindu-ne permisiunea de a le publica pe site-ul nostru. Vei fi recompensat cu un voucher de 10% reducere PERMANENTĂ, la orice comandă vei face de acum înainte pe site.

Toppik Hair Building Fibers

Recomanda Toppik prietenilor tai si castigati impreunaRECOMANDĂ UNUI PRIETEN

Recomandă produsele Toppik prietenilor tăi și trimite-ne și nouă adresa lor de email folosind formularul de contact, prin email sau SMS. Pentru fiecare persoană nouă care va face o comandă utilizând o adresa de email din cele pe care ni le-ai trimis, veți primi amândoi un voucher de 20% reducere, valid la următoarea comandă.

Toppik Hair Building Fibers

Cumperi mai mult, platesti mai putin!DISCOUNT PE CANTITATE

La achiziționarea de mai multe produse de același fel, chiar dacă sunt de culori diferite, beneficiezi de discount pe cantitate: "Comanzi mai mult, plătești mai puțin!"
Astfel poți obține o reducere chiar și de 60 RON per produs.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.