Termeni si conditii

Bine ați venit pe site-ul www.toppik.ro, denumit în cele ce urmează ”Site”.
Acest site, este proprietatea societății SC Blacknet Online SRL, denumită în cele ce urmează ”Societatea”, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Grigore Alexandrescu nr. 55/28, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/3022/2016, CUI: RO36405730, având un capital social de 200 Lei și titulară a contului în Lei: RO59INGB0000999906167206, deschis la ING BANK NV.
Pentru utilizarea site-ului în cele mai bune condiții, vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de utilizare pe care le vom prezenta în continuare.
Folosirea site-ului, inclusiv vizitarea și vizualizarea sa, implică acceptarea tacită, fără obiecțiuni a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare, care au valoarea unui contract valabil încheiat, motiv pentru care, în situația în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați accesarea sau utilizarea site-ului în orice fel.
SC Blacknet Online S.R.L își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestor "Termeni și Condiții", precum și conținutul site-ului, putând șterge sau adăuga informații în orice moment sau suspenda orice activitate pe Site, fără vreo notificare prealabilă. Vă recomandăm să accesați această pagina la fiecare utilizare a site-ului pentru a citi ultima versiune a acestora.

1. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul conținut al Site-ului (textele, imaginile, logo-urile, simbolurile, scripturile, programele, elementele de grafică web, e-mailurile, conținutul newsletter-urilor etc.) sunt proprietatea societății SC Blacknet Online S.R.L. și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecția dreptului de autor și a drepturilor conexe și de legile privind propietatea intelectuală și industrială, fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau utilizarea lor în orice fel, fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Textele, imaginile, logo-urile etc. care aparțin furnizorilor noștri sunt reproduse pe site-ul www.toppik.ro cu acordul acestora.
În situația în care apreciați că unul dintre materialele postate pe Site reprezintă o încălcare a Legii privind privind drepturile de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne înștiințați despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa info@toppik.ro.

2. PRETURILE PRODUSELOR
Prețurile produselor din magazinul toppik.ro sunt în Lei și includ TVA (19%).
Costurile de transport atunci când sunt aplicabile*, nu sunt incluse în prețurile produselor și se vor achita separat.
Societatea își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate, fără nicio notificare prealabilă sau preaviz.

* Pentru comenzile mai mari de 100 Lei, livrarea este GRATUITĂ oriunde în țara, in aria de acoperire a curierului.

3. MODALITATI DE PLATA
Vă punem la dispoziție urmatoarele modalități* de plată a produselor comandate, în funcție de preferințe:

3.1 Online, cu cardul bancar (Visa, MasterCard)
Pentru efectuarea plăților online, cu cardul bancar, veți fi redirecționat căte site-ul securizat al procesatorului de plăți online, Netopia MobilPay, unde vi se va solicita să completați un formular și să urmați instrucțiunile oferite în vederea efectuării plății în sistem securizat.
Societatea Blacknet Online nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră, datele acestora fiind procesate în sistem securizat, exclusiv de către procesatorul Netopia MobilPay, pe serverele acestuia.
Sunt acceptate la plată carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și Visa, (inclusiv Electron). Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului https://www.mobilpay.ro.         

3.2  În numerar, la livrare (ramburs)
Veți achita prețul total al comenzii, înclusiv costurile de transport (atunci când sunt aplicabile) agentului de curierat rapid la livrarea produselor.


4.  LIVRAREA COMENZILOR

Modalități
Livrarea produselor comandate se face  prin curier rapid (FanCourier sau Prioripost) . NU livram in afara teritoriului Romaniei.

Costuri
Pentru comenzile mai mari de 100 de Lei livrarea este GRATUITĂ (*atunci cand nu sunt km suplimentari fata de reteaua FanCourier).
Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 100 de Lei costul livrării este de 15 Lei (TVA 19% inclus), in aria de acoperire a curierului.

Termene
Livrarea se va realiza într-un interval de 1-2 zile lucratoare prin FanCourier sau 1-3 zile lucratoare prin Propripost, termen ce incepe de la confirmarea comenzii de catre un operator (prin sms, email sau apel) de Luni până Vineri, între orele 10 și 16, la adresa indicată în formularul de comandă.

Comenzile lansate până la ora 16 vor fi procesate pentru expediere în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, în următoarea zi lucrătoare.
Comenzile lansate Sâmbăta și Duminica vor fi procesate și trimise spre livrare în ziua de Luni.
În perioada sărbătorilor legale, termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care vă vom comunica din timp, pe site, blog sau facebook, termenele de livrare aplicabile.

Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor, precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi, fără a se limita la cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greve, războaie etc, precum și a-și selecta clientela.
De asemenea, în situația în care prețul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse în mod greșit în baza noastră de date sau au fost afișate greșit, iar livrarea produsului nu a fost finalizată, Societatea își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivă și de a notifica imediat Clientul despre eroarea apărută, returnând suma plătită de acesta, dacă plata a fost făcută în avans.
În cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui produs, Societatea răspunde numai în limita valorii sumei încasate de la Client pentru produsul respectiv.
Vă rugăm să ne semnalați prin e-mail sau telefonic, orice problemă legată de livrarea produselor, urmând să facem tot posibilul pentru soluționarea acesteia în cel mai scurt timp cu putință.

5. RETURNAREA PRODUSELOR / RETRAGEREA DIN CONTRACT

În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, aveți dreptul de a vă retrage din contractul de vânzare, returnând produsele cumpărate, într-un termen de maximum 30 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia fizică a acestora, fără invocarea vreunui motiv și fără penalități.

Anterior returnării produselor și în vederea acesteia, vă rugăm să ne notificați această intenție, fie prin trimiterea unei cereri neechivoce în acest sens, pe e-mail la următoarea adresă: info@toppik.ro, sau folosind formularul disponibil pe pagina de contact. În cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care cumpărătorul s-a retras din contract, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea de către cumpărător a altei modalități de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de către Societate, fără întârzieri nejustificate, în cel mult 5 zile lucratoare de la data primirii produselor returnate.

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua prin transfer bancar iar vânzătorul va suporta comisioanele aferente acestui transfer. În cazul în care cumpărătorul solicită returnarea banilor în numerar, cumpărătorul se angajează să suporte costul de 30 de lei pentru transportul și asigurarea rambursului, cost ce va fi scăzut din contravaloarea totală a rambursului.

6. MODALITATI DE COMANDA
Vă punem la dispoziție următoarele modalități de lansare a unei comenzii pe site-ul toppik.ro:
   - Online
   - Prin email, la adresa info@toppik.ro
   - Telefonic, sunându-ne la numărul: 0757.640.318

Pentru procesarea comenzilor sunt necesare următoarele date: numele cumpărătorului, adresa de livrare şi un număr de telefon valid. Societatea îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela.

7. GARANTIA LEGALA DE CONFORMITATE A PRODUSELOR
Toate produsele cosmetice comercializate pe Site sunt noi, în ambalaje originale, provin direct de la producătorii sau distribuitorii acestora și sunt conforme cu specificațiile prezentate.
În situația în care există neconformități față de specificațiile prezentate, remedierea acestora se va realiza în maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință Societății lipsa de conformitate a produsului.
Pentru produsele cosmetice comercializate nu se eliberează certificate de garanție, acestea având calitatea de produse consumabile.
 
8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Acordul utilizării datelor personale
Prin furnizarea informațiilor solicitate de către Societate la crearea unui cont de utilizator și/sau la lansarea unei comenzi, online sau telefonic, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele personale furnizate să fie prelucrate și păstrate de către Societate.
Prin abonarea la newsletter vă dați acordul expres și neechivoc pentru primirea periodică a unor informații despre produsele comercializate de către Societate, precum și despre eventualele promoții, noutăți sau concursuri organizate de către aceasta.
Nu aveți obligația de a furniza datele pe care Societatea vi le solicită, însă refuzul dumneavoastră va determina imposibilitatea preluării, prelucrării și livrării comenzilor efectuate și/sau primirea pe e-mail a informațiilor menționate anterior.

Tipul datelor personale solicitate:
Pentru crearea unui cont și/sau lansarea unei comenzi online sau telefonic, vi se vor solicita următoarele date personale:
- în cazul persoanelor fizice: nume și prenume, adresa de livrare și de facturare, adresa de e-mail și nr. de telefon;
- în cazul persoanelor juridice: denumirea, sediul, nr. de înregistrare în registrul comerțului, CUI-ul, Banca și contul IBAN, adresa de e-mail, nr. de telefon.

Pentru abonarea la newsletter vi se va solicita adresa de e-mail. Dezabonarea se poate face în orice moment, în mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului sau prin transmiterea în acest sens a unei cereri scrise, datate și semnate, prin e-mail, la adresa: info@toppik.ro.
Societatea nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră. În cazul plăților online, efectuate cu cardul bancar, datele acestuia vor fi procesate exclusiv de către procesatorul de carduri bancare cu care Societatea colaborează, respectiv a Societății mobilPay, pe serverele acesteia. De asemenea, prin cookie-urile folosite de website-ul nostru putem colecta următoarele tipuri de date pentru statistici interne: IP-ul dvs., tipul si sistemul de operare al dispozitivul de pe care ați accesat website-ul nostru.

Politica privind cookie-urile
Site-ul www.toppik.ro utilizează cookie-uri proprii și de la terți (Google, Google Adwords,Google Analytics, Facebook, Zopim) pentru a ține cont de preferințele și interesele utilizatorilor, pentru a  le furniza servicii personalizate, mai bune și o experiență de navigare mai plăcută.

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, care se salvează pe computer, pe terminalul mobil sau alte dispozitive de pe care este accesat de către utilizatori Site-ul și care stochează informații despre modul în care aceștia îl folosesc.
Site-ul www.toppik.ro folosește cookie-uri de performanță a site-ului, de analiză a vizitatorilor, de înregistrare, precum și pentru publicitate, prin care pot fi colectate informații despre computerul dumneavoastră, inclusiv adresa de IP utilizată, sistemul de operare și tipul browser-ului
Cookie-urile folosite de către Site sunt de două tipuri: de sesiune și persistente sau fixe.
Cookie-urile de sesiune - sunt salvate temporar în memoria calculatorului, pe durata navigării utilizatorului pe Site, până la terminarea sesiunii sau până la închiderea browser-ului web.
Cookie-urile persistente - sunt salvate pe hard-drive-ului unui computer sau a altui dispozitiv de pe care este accesat Site-ul și sunt refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe Site, până când sunt șterse manual de către acesta sau până când le expiră perioada prestabilită de viață. Ele includ și cookie-urile plasate de un alt website decât cel vizitat de către utilizator în acel moment (third party cookies).
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de către webserver-ul unui browser, nu provoacă daune, nu conțin viruși sau programe software și nu au acces la informațiile existente pe hard drive-ul utilizatorului.
Puteți refuza să acceptați cookie-urile prin activarea setării speciale din browser-ul de internet pe care îl folosiți. Prin refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu se va mai ține cont de preferințele și interesele voastre, deși veți putea încă primi publicitate online și este posibil ca anumite secțiuni ale site-ului să nu mai fie accesibile.

Obligațiile Societății
În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obligă să administreze datele personale furnizate de dumneavoastră în calitate de Client sau de Utilizator al site-ului, în condiții de siguranță și numai în scopurile declarate ale acestui site și anume în vederea: prelucrării, confirmării și livrării comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale (facturării) și efectuării de comunicări comerciale.
Societatea se angajează să nu transmită către terți datele furnizate de către utilizatorii sau clienții site-lui, la înregistrarea pe site sau la lansarea unei comenzi, decât în urma unei cereri explicite formulate de către aceștia.

În mod excepțional, Societatea va transmite aceste date autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități care în baza legii au dreptul de a solicita aceste date, dacă solicitarea este făcută cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.
De asemenea, o parte din datele dumneavoastră personale, precum numele și/sau denumirea, adresa de livrare sau nr. de telefon, vor fi comunicate unor terte persoane, precum:
- societatea de curierat cu care colaborăm, în vederea livrării produselor comandate de către dumneavoastră,
- si procesatorul de plăti prin intermediul căruia se pot face plățile online pe site-ul toppik.ro,  în legătură cu comenzile pentru care s-a optat pentru plata online.
In cazul in care v-ati abonat la newsletter-ul nostru, adresa dvs. de e-mail va fi comunicata societatii care furnizeaza aceste servicii de marketing.

Drepturile aspura datelor cu caracter personal furnizate Societății
În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001 beneficiați de mai multe drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale, dintre care amintim: dreptul de acces și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita confirmarea deținerii datelor dumneavoastră în baza de date, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și alte drepturi prevăzute de legea amintită mai sus.
În condițiile în care ulterior înregistrării pe site-ul toppik.ro doriți ca Societatea să nu mai folosească datele dumneavoastră personale, aveți dreptul de a solicita ștergerea acestora din baza de date a Societății, trimițând în acest sens o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail, la adresa:  info@toppik.ro sau la telefon 0757.640.318.
Societatea se obligă să șteargă datele respective din baza de date în termen de cel mult 15 zile de la recepționarea cererii dumneavoastră.
Orice comunicare cu Societatea în legătură cu datele dumneavoastră de contact și exercitarea drepturilor conferite de lege cu privire la acestea se va realiza în aceeași modalitate ca cea folosită pentru solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră din baza de date a Societății, așa cum a fost menționată mai sus.

9. ABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea opțională la newsletter-urile toppik.ro este gratuită și voluntară.
Newsletter-urile trimise de către Societate clienților care și-au dat acordul în acest sens, prin efectuarea unei comenzi pe site-ul toppik.ro, nu sunt și nu vor fi considerate drept SPAM.
Toate mesajele comerciale trimise clienților sau utilizatorilor site-ului vor fi transmise numai cu acordul și la solicitarea expresă a acestora și respectă legislația în domeniu, Legea comerțului electronic nr. 365/2002 și Hotărârea Guvernului privind comunicarea comercială nr. 308/2002.

Dezabonarea se poate face în orice moment, în mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului, prin apăsarea butonului de dezabonare din căsuța dedicată abonării la newsletter sau prin transmiterea în acest sens a unei cereri scrise, datate și semnate, prin e-mail, la adresa: info@toppik.ro.
Societatea deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-urilor trimise abonaților și își rezervă dreptul de a restricționa accesul la newsletter și/sau de a dezabona clienții, dacă există suspiciunea că i-au fost încălcate drepturile asupra conținutului acestora sau prezentele prevederi.

10. DECLINAREA RESPONSABILITATII
Societatea nu va fi responsabilă în nici un fel pentru prejudiciile directe, indirecte, accidentale sau nu, rezultate din folosirea Site-ului, a informațiilor conținute pe Site sau de incapacitatea de folosire a acestora și nici pentru erorile sau omisiunile în conținut, care ar putea duce la orice fel de pierderi.
Societatea nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al Site-ului este completă sau fără erori și nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute în descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea având dreptul de a le modifica în orice moment, fără vreo notificare prealabilă.
Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferențe față de produsele livrate, determinate de exemplu de modificările aduse de producători, ambalajelor sau caracteristicilor produselor.
Societatea nu este responsabilă pentru eventualele pagube apărute în urma folosirii produselor achiziționate sau în situația în care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.
Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabilă pentru eventualele prejudicii cauzate de nefuncționarea temporară sau funcționarea defectuoasă a Site-ului, pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului care găzduiește site-ul, pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni sau erori ale softului cu care este realizat și găzduit site-ul toppik.ro.
Societatea nu este răspunzătoare pentru comentariile postate de către clienții sau utilizatorii Site-ului pe paginile produselor, ale Blog-ului sau pe pagina de Facebook a Societății și nici de modul în care clienții înregistrați își folosesc contul de client sau de pierderea parolei de acces în cont.
De asemenea, Societatea nu poate fi ținută responsabilă de conținutul și de calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul toppik.ro, indiferent de natura acestor legături, pentru acestea răspunderea aparținând exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

11. PROMOTII SI CONCURSURI
Condițiile de desfășurare a promoțiilor și concursurilor organizate pe Site sunt stabilite de către Societate și vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului, newsletter-urilor, blog-ului sau paginii de Facebook.
Pot beneficia de promoții numai acele comenzi care respectă cu exactitate regulile stabilite și postate pe site de către Societate și sunt înregistrate în intervalul de timp în care promoția este validă, ținând cont de limita stocului disponibil.
Promoțiile și concursurile se desfășoară pe perioade determinate și expiră automat la data stabilită de către Societate. Ele pot fi întrerupte sau anulate în orice moment de către Societate, fără vreo notificare prealabilă.

12. SOLUTIONAREA DISPUTELOR

Orice problemă legată de produsele sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratată de prevederile acestor ”Termeni și Condiții” și/sau nu a putut fi soluționată telefonic, cu ajutorul persoanei care s-a ocupat de preluarea comenzii dumneavoastră, va fi notificată Societății la adresa de e-mail: info@toppik.ro, urmând a fi soluționată pe cale amiabilă, prin conciliere, în termen de 30 de zile de la primirea notificării.
În situația în care după expirarea termenului de 30 de zile, soluționarea conflictului nu a fost posibilă pe cale amiabilă, acesta va fi de competența instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți, în conformitate cu legislația română în vigoare.

13. FRAUDA
Orice încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Site-ul este considerată o tentativă de fraudare a sistemelor Societății și va determina blocarea imediată a accesului persoanelor care au încercat acest lucru putând forma obiectul unei plângeri penale împotriva acelora care au încercat acest lucru.
 
14. FORTA MAJORA
Nici Societatea și nici clienții săi nu vor fi responsabili pentru neexecutarea totală sau parțială, sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor lor contractuale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră, respectiv de un eveniment imprevizibil, în afara controlului părților ce nu a putut fi evitat.

15. DISPOZITII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele prevăzute mai sus este găsită nulă sau nevalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Toate produsele și serviciile sunt oferite de Societate cu condiția respectării prevederilor ”Termenilor și Condițiilor” de mai sus.
Prin lansarea unei comenzi pe Site, clientul acceptă în totalitate și complet ”Termenii și Condițiile”  de mai sus, care au valoarea unui contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu ”Termenii și Condițiile” de utilizare a magazinului toppik.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele care decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

 

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.