Cât de importantă este vitamina B12 pentru creșterea părului?

Cât de importantă este vitamina B12 pentru creșterea părului?
Părul are nevoie de anumiți nutrienți pentru a crește sănătos și puternic, iar vitamina B12 este una dintre ele! De fapt, vitamina B12 nu numai că te ajută la menținerea unui părului sănătos, dar poate contribui la susținerea stării generale de sănătate. Continuă să citești pentru a afla cum și de ce vitamina B12 este importantă pentru păr și cum să obți un păr mai des și mai sănătos.

 Vitamina B12 pentru cresterea parului

Cunoscută și sub denumirea de cobalamină, vitamina B12 este una dintre cele opt vitamine B. Corpul tău are nevoie de vitamina B12 pentru a transforma alimentele pe care le consumi în energie, motiv pentru care persoanele cu deficit de vitamina B12 resimt o strare de oboseală continuă. Vitamina B12 joacă de asemenea un rol în formarea celulelor, funcționarea sistemului imunitar și reglarea stării de spirit.

Vitamina B12 pentru cresterea parului

Dacă te întrebi ce vitamine sunt bune pentru par și ce rol joacă vitamina B12 în creșterea părului? Vitamina B12 este importantă pentru crearea de celule roșii din sânge, care hrănesc foliculii de păr cu nutrienți și oxigen pentru o creștere sănătoasă a părului. Deoarece vitamina B12 joacă și un rol în formarea celulelor, este posibil ca foliculii de păr să nu poată crește părul la fel de eficient atunci când nivelul de vitamina B12 este scăzut. Deci, un efect secundar al unei carențe de vitamina B12 poate fi căderea părului.
Cu toate acestea, nu poți identifica o deficiență de vitamina B12 bazată numai pe tiparele de creștere a părului. Dacă bănuiești că ai o deficiență de vitamina B12 sau ești preocupat de căderea părului, adresează-te medicului pentru a identifica cauza căderii părului.
vitamina b12 pentru par

Surse de B12

Este important să consumi zilnic vitamina B12, fie prin alimentație, fie prin suplimente pentru sănătatea părului tău. Produsele animale, cum ar fi carnea și lactatele, sunt cele mai frecvente surse de vitamina B12. Cu toate acestea, unele alimente care nu conțin în mod natural vitamina B12 pot fi fortificate cu acest nutrient.
Alimente ce au un conținut ridicat de vitamina B12:
• Cerealele
• Laptele de vaca
• Ouale
• Iaurtul grecesc
• Laptisorul de matca pur
• Sardinele
• Somonul
Dacă consumi prea multă vitamina B12, corpul tău o poate depozita în general pentru utilizare ulterioară. Dacă ești îngrijorată de aportul B12, poți încerca să iei suplimente. Multe multivitamine conțin vitamina B12. Dar asigură-te că te consulți cu medicul tău înainte de a începe o cură cu suplimente.

Dincolo de B12: Îți oferim alte 3 modalități de a obține un păr mai des și mai sănătos

1. O dietă sănătoasă

Deși este posibil să ai nevoie de vitamina B12 pentru păr, B12 nu este singurul nutrient necesar pentru creșterea sănătosă a părului. Asigură-te că introduci în alimentația ta suficiente vitamine și minerale sănătoase pentru păr, alegând o dietă bazată pe carne slabă, legume, fructe și grăsimi sănătoase. Sau iei un supliment dietetic pentru creșterea părului dovedit clinic.

2. Evitați ruperea pe lungime a părului

Indiferent de ceea ce mănânci, ratele medii de creștere a părului sunt în general de aproximativ un cm pe lună. Așadar, dacă îți dorești un păr mai lung și mai sănătos, trebuie să eviți ruperea pe lungime.
Spălați părul de aproximativ 2 sau 3 ori pe săptămână, în funcție de tipul tău de păr, cu un șampon blând fără parabeni. La sfârșit aplică întotdeauna pe lungime un balsam de hidratare de înaltă calitate, precum balsamul de păr Toppik pentru a menține părul hidratat. Fii mai blândă când îți descurci părul și folosește doar pieptene cu dinți largi pe părul umed (care este mai fragil decât părul uscat). La sfârșit aplică serul densificator Toppik la rădăcină și usucă părul normal pentru extra volum. Serul Toppik conține ulei de ricin ce stimulează creștere și nu încarcă părul deloc. Acesta îngroșă firul de păr și astfel beneficiezi de un aspect de păr mai des chiar de la prima șamponare. În cele din urmă, evită coafurile prea strânse și evită să folosești căldură pentru a-ți aranja părul ori de câte ori este posibil.

3. Crează aspectul unui păr mai des

Utilizează Nanofibrele pentru păr Toppik pentru a masca zonele cu păr rar și subțire și pentru a-l face să pară INSTANT mai des. Nanofibrele pentru păr Toppik sunt făcute din proteine de cheratină, aceeași proteină ca și în părul tău, astfel încât se amestecă nedetectabil cu orice nuanță. Acestea se prind de firele existente cu o energie electrostatică, construind aspectul unui păr des și bogat în câteva secunde. În plus, vin în 9 nuanțe diferite și se potrivesc cu toate texturile de păr! Nanofibrele pentru păr Toppik sunt opțiunea perfectă pentru crearea iluziei unui păr mai des.
Pe site-ul nostru avem peste 350 de recenzii de la utilizatorii din România, iar în continuare îți vom prezenta experiența Georgianei și a Lorenei cu nanofibrele pentru păr Toppik.
Experiența Georgianei cu nanofibrele pentru păr Toppik:

Experiența Lorenei cu nanofibrele pentru păr Toppik:

Vitamina B12 este importantă pentru păr, dar nu este singurul factor implicat în creșterea părului. Dacă ești îngrijorată de subțierea părului sau de creștere mai lentă, discută cu medicul despre posibilele cauze ale subțierii și opțiunile de tratament. Evită ruperea și deteriorarea și adăugă nanofibrele pentru păr rar Toppik la rutina ta de zi cu zi pentru ca părul să pară mai des și mai bogat.

Related products

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(167)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g + Fixativ Fiberhold (118ml)
Limited special offer

(47)
179,00 RON 200,00 RON -21,00 RON
Pachet promoţional pentru flaconul de nanofibre Toppik Fibers 12g şi fixativul Fiberhold (118ml).
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g Starter Kit (pudră, aplicator, fixativ)
Top Favorite
Limited special offer

(41)
259,00 RON 285,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (12g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×