Metode de plata si livrare

MODALITĂȚI DE PLATĂ:
Pentru achitarea cumpărăturilor efectuate pe site-ul nostru, iți punem la dispoziție următoarele metode de plată:

PLATA ONLINE CU CARDUL
Platesti rapid si usor, cu orice card Visa sau Mastercard. Daca alegi aceasta modalitate de plata, la finalul procesului de comanda, vei fi redirectionat catre procesatorul de plati online cu care lucram, Netopia MobilPay.ro, pentru ca plata sa se realizeze in conditii de deplina securitate*. Este necesar sa completezi toate datele pe care Netopia MobilPay.ro le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Nu iti este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

*Netopia MobilPay.ro pune la dispozitia ta un sistem de tranzactionare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigura ca pe parcursul tranzactiei nici o informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, datele tale fiind procesate direct de Visa și Mastercard.

PLATA RAMBURS
Plata se va efectua in numerar (*sau cu cardul), la curier in momentul livrarii comenzii.
* doar in cazul FanCourier.

.

MODALITĂȚI DE LIVRARE:
Comenzile sunt confirmate de un operator și expediate în aceeași zi (dacă sunt plasate până la ora 16:00) sau a doua zi/prima zi lucrătoare (pentru comenzile plasate în week-end și alte sărbători legale). Pentru livrarea acestora, iți punem la dispoziție următoarele modalități de livrare:

- PRIN FANCOURIER/SAMEDAY
Livrarea este gratuită (la comenzile cu valoare mai mare de 100 lei și fără kilometrii suplimentari*) și se face la adresa pe care ai ales-o la efectuarea comenzii. Interval estimativ pentru livrare: 1-2 zile lucrătoare.

*Doar in localitatile din reteaua FanCourier. Te rugam sa consulti Lista completa a localitatilor ce sunt acoperite de serviciile FanCourier inainte de a plasa o comanda. Pentru orice alta destinatie ce nu se regaseste in aceasta lista se pot percepe 0,80 RON pentru fiecare km (exterior) efectuat in acest sens.

- PRIN PRIORIPOST
Livrarea este gratuită (indiferent de valoarea comenzii) și se face la adresa pe care ai ales-o la efectuarea comenzii. Interval estimativ pentru livrare: 2-3 zile lucrătoare.

.

Durata expedierii de 1-3 zile lucratoare se calculeaza din momentul in care ai primit confirmarea (sms, email sau apel) ca produsele au fost predate agentilor de livrare.
In cazul in care constati ca pachetul a sosit avariat, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp posibil, pentru remedierea problemei.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.