Doar în luna septembrie, ai 10% DISCOUNT la toate produsele!    PROFITĂ DE OFERTĂ

Inchide

Metode de plata si livrare

MODALITATI DE PLATA:

Pentru achitarea cumparaturilor efectuate pe site-ul nostru, iti oferim urmatoarele metode de plata:

- PLATA ONLINE CU CARDUL
Platesti rapid si usor, cu orice card Visa sau Mastercard. Daca alegi aceasta modalitate de plata, la finalul procesului de comanda, vei fi redirectionat catre procesatorul de plati online cu care lucram, Netopia MobilPay.ro, pentru ca plata sa se realizeze in conditii de deplina securitate*. Este necesar sa completezi toate datele pe care Netopia MobilPay.ro le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Nu iti este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

*Netopia MobilPay.ro pune la dispozitia ta un sistem de tranzactionare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigura ca pe parcursul tranzactiei nici o informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, datele tale fiind procesate direct de Visa și Mastercard.

- PLATA RAMBURS
Plata se va efectua in numerar, catre curier la momentul livrarii comenzii.

.

MODALITATI DE LIVRARE:

Comenzile sunt confirmate de un operator si expediate in aceeasi zi (daca sunt plasate pana la ora 16:00) sau a doua zi/prima zi lucratoare (pentru comenzile plasate in week-end si alte sarbatori legale). Pentru livrarea acestora, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare:

- PRIN FANCOURIER
Livrarea este gratuita* si se face la adresa pe care ai ales-o la efectuarea comenzii. Interval estimativ pentru livrare: 24-48 de ore.

*Doar in localitatile din reteaua FanCourier. Te rugam sa consulti Lista completa a localitatilor ce sunt acoperite de serviciile FanCourier inainte de a plasa o comanda. Pentru orice alta destinatie ce nu se regaseste in aceasta lista se pot percepe 0,80 RON pentru fiecare km (exterior) efectuat in acest sens.

- PRIN POSTA ROMANA
Livrarea este gratuita, insa ridicarea se face de la Oficiul Postal corespondent adresei pe care ai ales-o. Interval estimativ pentru livrare: 3-5 zile lucratoare.

.

Durata expedierii (24-48 h/ 3-4 zile lucratoare) se calculeaza din momentul in care ai primit confirmarea (sms, email sau apel) ca produsele au fost predate agentilor de livrare.
In cazul in care constati ca pachetul a sosit avariat, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp posibil, pentru remedierea problemei.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.