perm_identity
Login

Login rapid cu:

  • Google

Cum sa-ti protejezi parul deteriorat de placa?

Cum sa-ti protejezi parul deteriorat de placa?
Ne place modul în care placa poate transforma părul. Ceea ce nu ne place este modul în care placa ne face părul uscat, electrizat și fragil. Continuă să citești pentru a afla câteva trucuri ușoare pentru aranjare, evitând în același timp deteriorarea parului.

Cum să-ţi protejezi părul deteriorat de placă?

Ne place modul în care placa poate transforma părul. Ceea ce nu ne place este modul în care placa ne face părul uscat, electrizat și fragil. Continuă să citești pentru a afla câteva trucuri ușoare pentru aranjare, evitând în același timp deteriorarea parului. Dacă părul dvs. este deja afectat de folosirea plăcii, vă oferim și sfaturi despre cum să reparați părul deteriorat și să-l aduceți înapoi la aspectul său strălucitor și sănătos de dinainte.

sfaturi de ingrijire pentru parul deteriorat
,

Cum ne afectează placa părul?

Oricine folosește placa regulat, de la un timp, întâmpină probleme de deteriorare a firului de păr. Cu toate acestea, femeile cu păr texturat, fin sau subțire sunt mai susceptibile la deteriorarea părului în urma folosirii plăcii.

Prea multă căldură poate deteriora proteinele de keratină care conferă părului forță, hidratare din interiorul firului de păr și crăpând cuticula (stratul protector exterior) al părului. Rezultatul? Uscarea și deteriorarea firului de păr. Căldura ridicată poate, de asemenea, să deterioreze definitiv legăturile firului de păr, ceea ce face ca firul creț să se îndoaie și să-și piardă încrețirea naturală.
,

Sfaturi pentru evitarea deteriorării prin căldură

par sanatos pe bigudiuri
,

- Limitează utilizarea căldurii

Ca regulă generală, utilizați cele mai scăzute setări de temperatură la plăci sau uscătoare pentru a obține aspectul dorit. Majoritatea experților recomandă să nu se depășească 200° C - peste această temperatură, căldura ridicată începe de fapt să se topească keratina în părul tău. De asemenea, limitează timpul în care placa fierbinte este în contact cu părul. De exemplu, atunci când utilizezi un odulator, păstrează părul înfășurat în jurul ondulatorului timp de cel mult 10 secunde de fiecare dată pentru a minimiza daunele.
,

- Utilizează soluții de protecție împotriva căldurii

De fiecare dată când utilizezi placa, protejează-ți părul folosind un spray de protecție împotriva căldurii. Aceste produse de styling rezistente la căldură funcționează prin încetinirea conducerii căldurii de la instrumentul de styling la părul tău. Cu toate acestea, protectorii de căldură nu vă vor apăra complet părul împotriva daunelor, deci este în continuare înțelept să folosiți cu cu precauție placa.
,

- Nu folosiți placa pe părul umed

Atunci când folosiți placa sau ondulatorul, pe părul umed, ceea ce faceți defapt este să vă prăjiti părul. Părul umed sau chiar ud este mult mai fragil decât părul uscat. Și căldura plăcii transformă umezeala în abur, ceea ce dăunează firului de păr. Utilizați placa numai pe părul complet uscat pentru a evita acest tip de deteriorare.

Încercați mai multe tehnici de aranjare ce nu implică folosirea plăcii
Evitați căldura prin încercarea tehnicilor de aranjare ce nu implică căldură. Ne plac formele încrețite lăsate părul prins strans în coc. Impletiturile sunt de asemenea opțiuni de aranjare excelente.

Dacă părul tău are zone în care este mai rar, care te opresc de la încercarea unui coc, Nanofibrele Toppik reprezintă o soluție grozavă! Folosind aplicatorul si hairlinerul o sa va umple spațiile exacte cu precizie și instantaneu vă va face părul să pară mai des și mai bogat.
,

Cum sa reparati părul deteriorat de căldură

Cu cât observați mai repede că părul dvs. este afectat de căldură, cu atât mai bine veți avea șanse să-l reparați. Semnele părului afectat de căldură includ:

  • Părul moale și uscat
  • Părul fragil, cu varfuri despicate
  • Electrizare si rupere
  • Pierderea buclelor, dacă părul dvs. este în mod natural cret sau texturate

Dacă bănuiți că părul dvs. este afectat de căldură, este timpul să puneți în jos placa și ondulatorul și să începeți procesul de reparare de mai jos.
,

- Urmați un regim de curățare pentru părul deteriorat

Utilizați un șampon și un balsam de protecție menit să curete și să hrănească părul. Șamponul și balsamul Toppik conțin keratina, proteina care alcătuieste firul de păr. Această adăugare de cheratină ajută la întărirea părului și repararea daunelor la exteriorul cuticulelor. În plus, aceste formule nu conțin sulfați de uscare care împrăștie părul uleiurilor naturale.
,

- Evitați colorarea părului

În cazul în care părul este deteriorat de căldură, luați în considerare vopsirea și tratamentele chimice. Coloranții pentru păr, în special înălbitorii, pot provoca mai mult stres părului deja deteriorat. Dacă doriti să vă schimbati culoarea părului, adresați-vă hair stylistului dvs. despre opțiuni mai blânde cum ar fi coloranții fără amoniac sau formulele semi-permanente. Pentru a mări timpul între vizitele la salon folosește Toppik Root Touch - acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Fiecare nuanță este special formulată pentru a uniformiza culoarea rădăcinilor, de a împrospăta aspectul șuvițelor și de a acoperi părul cărunt. Este o alegere excelentă atunci când ai un eveniment care te ia prin surprindere.

toopik root touch pentru radacini
,

- Utilizați un balsam de tipul leave-in

Balsamele de tipul celor leav-in sunt o modalitate foarte bună de a adăuga hidratare suplimentară la părul deteriorat, uscat. Fă-ți propriul balsam, combinând o ceașcă de apă distilată cu 3 linguri de balsam într-o sticlă de pulverizare și apoi agitați bine. Pulverizați balsamul pe părul umed pentru a favoriza hidratarea.
,

- Tunde-te

Dacă niciuna dintre aceste metode nu vă face părul să arate mai bine, este timpul să vă tundeți. Uneori părul deteriorat nu mai poate fi salvat, iar singura optiune devine tunsul.

tunsori scurte pentru par sanatos
Din păcate, părul se deteriorează la căldură foarte repede, în timp ce repararea lui poate dura mult timp. De aceea este foarte important să eviți expunerea la căldură în primul rând! Trateaza-ti părul cu un pic mai multa grijă si te va recompensa mentinandu-si aspectul sănătos!

Related products
Toppik Root Touch Up 98ml - spray pentru mascarea rădăcinilor părului vopsit sau cărunt
LICHIDARE DE STOC
Limited special offer

71,25 RON 95,00 RON -25%
(5)
Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt...

75,00 RON
(10)
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

95,00 RON
(4)
Acest produs fantastic are duble beneficii: creează instant aspectul de păr voluminos dar funcționează și ca un șampon uscat, ce absoarbe uleiurile în exces și lasă părul curat și sănătos. Este foarte practic, poate...

135,00 RON
(150)
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×