Misiunea noastră

Un păr des și plin de volum face pe oricine să se simtă mai bine! Din păcate în zilele noastre, căderea părului a devenit o problema presantă, care determină stări emoționale negative și afectează milioane de bărbați și femei din întreaga lume. Mass-media prezintă mereu imagini ale unor persoane cu păr bogat, care arată perfect, și în felul acesta face că încrederea în sine să scadă în privința multor oameni ce se confruntă cu probleme legate de păr. Noi cei de la Toppik România, încercăm să ajutăm când mai multe persoane care au probleme cu căderea părului să-și recâștige încrederea de sine și să se simtă mai bine, arătându-le că există soluții rapide și eficiente pentru problema lor.

Căderea părului poate fi cauzată de o mulțime de factori (genetici, alimentație precară, stres, etc) iar tratamentele, pe lângă faptul că sunt costisitoate, funcționează foarte puțin sau deloc. Tocmai de aceea s-a inventat produsul Toppik (Hair Building Fibers). Acesta e un produs cosmetic, alcătuit din cheratină naturală, ce maschează rapid și eficient zonele cu păr rar și subțire. Axându-se în permanență pe calitate, Toppik a devenit în cel mai scurt timp cel mai popular produs din această categorie, fiind recomandat de peste 3 milioane de bărbați și femei din întreaga lume, pe parcursul ultimilor 30 de ani.

După ce l-am testat și ne-am convins de eficiența lui, ne-am dat seama că acest produs ar putea să ajute o mulțime de persoane și aici în România, așa că am început demersurile legale și din anul 2015 suntem distribuitorul exclusiv pe piața din România pentru brandul Toppik. Toate produsele le găsești disponibile pe acest site și le poți comanda din confortul casei tale, poți plăti online cu cardul și livrarea se face rapid în toată țara. Mai mult, beneficiezi de o perioada extinsă de retur și transport gratuit, ca să poți testa și să te convingi de eficiența produselor noastre, fără să riști absolut nimic. Deci ce mai aștepți? Arată și simte-te excelent, cu Toppik!

 

ISTORIA BRANDULUI

Spencer Forrest (USA) produce produse cosmetice pentru persoanele care au probleme cu căderea părului de mai bine de 30 de ani iar cea mai cunoscută marca din portofoliul lor este Toppik. Compania a fost fondată în 1981 de Mark Kress. El însuși a avut părul rar încă de pe vremea când era tânăr iar acest lucru l-a făcut să se gândească cum ar putea rezolva această situație și în același timp să găsească un mod prin care să ajute și alți oameni care se confruntă cu aceleași probleme.

El a examinat piața în 1982 și a observat că nu existau produse cosmetice eficiente care să ajute persoanele cu părul rar și subțire. De-a lungul timpului oamenii au folosit tot felul de invenții care nu arătau natural și nici nu funcționau. După o perioada mai lungă de cercetări, a descoperit că fibra cea mai potrivită esta lâna, pentru că este alcătuită aproape în proporție de 100% din keratină și se aseamănă destul de mult cu părul uman, ca și textură și aspect.

Așa a apărut Toppik. Apoi au început să lanseze și alte produse: șampon, balsam, pudră pentru sprâncene etc. care au extins firma. Astăzi Toppik se vinde în aproape toate țările din lume. În 2016 Mark Kress a vândut brandul Toppik corporatiei Church & Dwight, companie care deține Batiste, Trojan și alte branduri cu renume. Toppik este recomandat în toată lumea de către stiliști, dermatologi și chirurgi plasticieni. Din anul 2015 suntem reprezentatul oficial al brandului Toppik în România și în felul acesta garantăm livrarea de produse originale

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.