Balsam densificator Toppik (250ml)

Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

75,00 RON
cu TVA
 Opinia cumpărătorilor
 (5/5)  - 1 evaluări - 1 comentarii
Vezi distribuţia evaluărilor
Cod produs:
TPK9984
Produse inrudite
Descriere

CE ESTE?
Balsamul Toppik este un produs de îngrijire a părului ce completează perfect şamponul din aceeaşi gamă. Efectul hidratant şi formula hrănitoare îl fac potrivit pentru toate tipurile de păr şi pentru orice anotimp.
.

CE CONŢINE?
Acest balsam preia formula clasică Toppik, pe bază de proteine cheratinice, şi o îmbogăţeşte cu extract hrănitor de aloe. Fără parabeni, sulfaţi sau alte chimicale dăunătoare, balsamul densificator Toppik hrăneşte firele de păr, contribuind la menţinerea sănătăţii şi la îngrijirea mult mai uşoară a acestora.
.

CUM SE FOLOSEŞTE?
Balsamul Toppik este ambalat în flacoane de 250 ml. Se aplică direct pe părul ud, după ce acesta a fost şamponat şi clătit în prealabil, insistându-se asupra vârfurilor şi evitându-se contactul cu scalpul. Se lasă să acţioneze aproximativ un minut, după care părul se clăteşte, se usucă şi se coafează ca de obicei. Pentru un efect sporit de volum, se recomandă folosirea impreună cu serul densificator Toppik.

Detalii ale produsului
TPK9984
Greutate
250ml
Livrare, plata si retur
 Comentarii de la clienţi
De in  04 Jun 2019 (Balsam densificator Toppik (250ml)) :
(5/5

Recomand

Am folosit acest balsam împreună cu șamponul și nu mi-a venit să cred cât de mult volum are părul meu după O SINGURĂ utilizare. Textura este diferită de cea a altor balsame de păr, deci la următoarea spălare o sa il combin cu un alt balsam.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.