Şampon densificator Toppik (250ml)

Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.

STOC EPUIZAT! Apare o noua versiune in octombrie 2019.

75,00 RON
cu TVA
 Opinia cumpărătorilor
 (5/5)  - 3 evaluări - 3 comentarii
Vezi distribuţia evaluărilor
Cod produs:
TPK9983
Produse inrudite
Descriere

CE ESTE?
Şamponul Toppik vine în completarea gamei de îngrijire a părului rar şi subţire, cu o formulă uşoară şi delicată, ce curăţă atât firele de păr, de la rădăcină până la vârfuri, cât şi scalpul. Părul fin, care se îngraşă uşor, se degresează la fel de uşor, iar părul deteriorat şi tern se regenerează vizibil, beneficiind chiar de un plus de volum.
.

CE CONŢINE?
Formula acestui şampon are la bază aceleaşi proteine cheratinice, care, de altfel, alcătuiesc învelişul extern al firului de păr (cuticulele). Proteinele se ataşează firului de păr, remediind eventualele imperfecţiuni şi conferindu-i mai multă forţă şi rezistenţă împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.
.

CUM SE FOLOSEŞTE?
Şamponul Toppik este ambalat în flacoane de 250 ml. Se aplică direct pe părul ud, se masează uşor 1-2 minute şi se clăteşte cu apă din abundenţă. Pentru un maximum de efect, se foloseşte în combinaţie cu balsamul densificator Toppik din aceeaşi gamă.
.

Detalii ale produsului
TPK9983
Greutate
250ml
Livrare, plata si retur
 Comentarii de la clienţi
De in  15 Jul 2018 (Şampon densificator Toppik (250ml)) :
(5/5

D na

Bun

De in  09 Jul 2018 (Şampon densificator Toppik (250ml)) :
(5/5

Excelent!

Un sampon bun, pare ca da volumn unui par (M) subtire si rar. Dar il folosesc impreuna cu serul densificator si fibrele. Cel mai bun rezultat din toate produsele incercate pana acum.

De in  21 Mar 2017 (Şampon densificator Toppik (250ml)) :
(5/5

Buna

Nu am achizitionat inca samponul, dar am achizitionat serul. Multumesc echipei pentru amabilitate si promptitudine. Sunt foarte multumita de produsele Toppik.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.