Doar în luna septembrie, ai 10% DISCOUNT la toate produsele!    PROFITĂ DE OFERTĂ

Inchide

Cum funcționează nanofibrele Toppik?

CE ESTE TOPPIK?

Lansat în România în anul 2015, dar cu o experienţă de 30 de ani în domeniu, brandul Toppik a schimbat viaţa a peste 3 milioane de bărbaţi şi femei din întreaga lume. Axându-se în permanentă pe calitate, Toppik a devenit în foarte scurt timp cel mai eficient şi apreciat produs cosmetic pentru mascarea părului rar şi subţire. Acesta este un produs complet natural ce are la baza nanofibre de cheratină pură, aceeaşi substanţă ce formează părul uman. Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare să fie atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des şi plin de volum. Având aceaşi compoziţie ca şi părul uman, sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de câţiva centimetrii. Mai jos aveţi o imagine care exemplifică cum arată firele de păr înainte şi după aplicarea nanofibrelor Toppik:

Cum functioneaza Toppik?

.

POTRIVIT PENTRU ORICINE!

Fiind un produs unisex, Toppik este soluţia perfectă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Se aplică uşor şi rapid, în doar 30 de secunde, astfel poţi să-l integrezi uşor în rutina zilnică. Iar după o aplicare, părul tău îşi va păstra aspectul natural şi des până la următoarea spălare, Toppik îndepărtându-se uşor cu orice tip de şampon. Fiind încărcate electrostatic, nanofibrele stau puternic fixate de firele de păr şi sunt rezistente împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei; astfel tu te vei simţi în siguranţă indiferent de situaţie.

De ce Toppik este potrivit pentru tine

.

Toppik este alcătuit din nanofibre de cheratină naturală şi nu conţine chimicale nocive sau aditivi de nici un fel. Asftel acesta este complet inofensiv, nu provoacă mătreaţă sau iritaţii şi nu are efecte negative asupra părului. Tocmai de aceea este recomandat de către medicii dermatologi din toată lumea tuturor celor care şi-au făcut un implant de păr sau urmează un tratament pentru regenerarea părului pierdut, până la apariţia rezultatelor. Toppik este complet compatibil cu minoxidil.

Cum functioneaza nanofibrele Toppik?

.

CUM SE APLICA?

Toppik se aplică uşor şi rapid, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. În câteva secunde, mii de nanofibre de culoarea părului se vor amesteca și atașa de părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui "implant" de păr INSTANT, însă la un preţ mult mai mic. Fiind încărcate cu electricitate statică, nanofibrele vor stă fixate atât de tare încă părul tău va arăta bine şi câteva zile, până la o nouă aplicare. Pentru un plus de siguranță, la final poți folosi 2-3 pufuri de fixativ Toppik Fiberhold, care pe lângă faptul că întărește legătura dintre nanofibre și firele de păr, dă și un luciu și aspect natural părului. Pentru mai multe detalii dă click pe imaginea de mai jos:

Instructiuni de folosire Toppik

.

TRANSFORMARE IN 30 DE SECUNDE

Vei fi uimit de felul în care nanofibrele Toppik îți pot schimba aspectul în doar în câteva secunde. Chiar dacă nu suntem prezenți de mult timp pe piața din România, am primit numeroase comentarii de clienți, care erau foarte entuziasmați de eficiența și rezultatele pe care le-au obținut după aplicarea nanofibrelor Toppik. Ca să te convingi de diferența pe care poate să o facă Toppik, ai mai jos două imagini de tip înainte/după:

INFO: Click pe slider, ţine apăsat şi trage stânga-dreapta pentru a vedea diferenţele.

.

NU RISTI NIMIC!

Pe baza comentariilor și a rezultatelor foto înainte/după primite de la clienți, noi suntem pe deplini convinși de eficiența nanofibrelor Toppik. Tocmai de aceea, îți oferim posibilitatea de a le testa GRATUIT! Astfel dacă nu ești complet mulțumit de rezultatele obținute, ai la dispoziție 30 de zile să le returnezi și să-ți primești TOȚI banii înapoi. Deci nu ai nimic de pierdut! Pentru mai multe detalii și lista completă de garanții pe care ți le oferim, dă click pe imaginea de mai jos:

.


Vezi și alte pagini din aceeași categorie:
.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.