perm_identity
Login

Login rapid cu:

  • Google

Politica de retur

Ne dorim să fii pe deplin mulțumit de produsele cumpărate din magazinul nostru online. Astfel, dacă din anumite motive nu ești 100% satisfăcut de articolele achiziționate le poți returna și primești toți banii înapoi, garantat! Fiind convinși de calitatea și eficiența produselor noastre, îți oferim o perioadă extinsă de retur, la 30 de zile (față de 14 zile cât e obligatoriu legal). În felul acesta poți să testezi liniștit produsele, să te obișnuiești cu ele și să decizi dacă acestea te ajută și sunt potrivite pentru tine.

Dacă totuși te decizi să returnezi o comandă, pașii de urmat sunt foarte simpli:
1. Trimite un email la adresa info@toppik.ro (sau folosește formularul din pagină de contact) în care să specifici numărul facturii/comenzii pe care vrei să o returnezi.
2. Un operator va prelua cererea și te va contacta pentru a stabili împreună cu tine modalitatea de retur pentru produse și bani.


CÂTEVA PRECIZĂRI IMPORTANTE:

  • Returul produselor se efectuează doar prin curier rapid, de preferat prin FanCourier. Fiindcă ți-am promis că nu riști absolut nimic atunci când cumperi de pe magazinul nostru online, noi o să suportăm cheltuielile de transport pentru retur; în felul acesta tu o să primești toți banii înapoi.
  • Returul banilor se face prin transfer bancar, în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la primirea produselor returnate. Și în acest caz, noi suportăm comisionul de transfer bancar. Dacă dorești să primești banii in numerar, o să-i trimitem prin FanCourier în același interval de timp, însă va trebui să suporți comisionul pentru transport.
  • Există și alternativa de a primii banii cash, însă această opțiune costă 30 de lei: transportul prin FanCourier + asigurarea coletului. Taxa se va reține din suma ce urmează să fie trimisă.
  • Nu se acceptă pachete retur cu plata ramburs. Expediția trebuie să fie una standard. Rambursul va fi achitat în termen de 2 zile lucrătoare, prin metodă aleasă de tine, după verificarea coletului returnat.
  • Nu se acceptă pachete retur pentru care nu s-a făcut anterior o cerere scrisă (prin modul descris mai sus) sau pentru care nu s-a primit o confirmare din partea unui operator.
  • Dacă nuanța aleasă nu se potrivește, o să-ți schimbăm gratuit produsul, în termen de 2 zile lucrătoare. Facem o expediție cu noul produs, la care solicităm vechiul produs ca și retur. Nu mai trebuie să plătești nimic, doar să ai pregătit într-o cutie produsul pentru retur, atunci când vine curierul.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.