Rezultate inainte/dupa

Dacă nu eşti încă sigur că Toppik este potrivit pentru tine… verifică doar câteva dintre rezultatele fantastice pe care alţii le-au obţinut folosind acest produs. De la lansarea lor (acum mai bine de 30 de ani) până în prezent, nanofibrele Toppik au ajutat peste 3 milioane de bărbați și femei din întreaga lume să-și recâștige încrederea de sine și să se simtă mai bine; iar o parte dintre aceștia ne-au împărtășit experiența lor. Pentru a fi mai ușor de urmărit, le-am împărțit în cele 3 categorii:

Rezultate foto Rezultate video Rezultate de la clienti

INFO: Click pe slider, ţine apăsat şi trage stânga-dreapta pentru a vedea diferenţele.

Jonathan – Păr rar și subțire
La fel ca marea majoritate a bărbaţilor trecuţi de o anumită vârstă, Jonathan are părul rar cu tentinţă de calviţie. El aplică nanofibrele Toppik (nuanţa: şaten închis) pe zonele în care părul este mai rar şi subţire, pentru a-şi recăpăta aspectul de păr des şi sănătos în doar 30 de secunde.

Melina - Păr rar
Părul Melinei este rar, în special, pe linia laterală. Ea foloseşte nanofibrele Toppik împreună cu aplicatorul tip spray pe linia părului pentru a crea efectul de păr des natural. Iar la final, pentru o mai bună fixare a fibrelor, ea foloseşte fixativul Toppik Fiberhold Spray.

Ahmed – Calviție
Ahmed are părul rar pe toată suprafaţa scalpului. Pentru o aplicare mai rapidă şi uniformă a fibrelor, acesta se foloseşte de sistemul original tip sită, prin presărare, al produsului Toppik. Astfel, în doar câteva secunde, Ahmed obţine efectul unui păr des şi bogat.

6.ahmed_after.jpg

Zoe – Alopecia areata
Există multe motive pentru care femeile îşi pierd părul, cum ar fi probleme hormonale, după naştere, chimioterapie, etc. Zoe are alopecia areată, o problemă de autoimunitate care provoacă căderea părului pe diferite porţiuni. Ea spune că folosirea nanofibrelor Toppik i-a schimbat viaţa!

Andrea – Păr fin și subțire
Andrea a avut întotdeauna părul fin şi subţire. Pentru a crea efectul un păr des şi bogat, Andrea foloseşte nanofibrele Toppik împreună cu Hairliner-ul de la Toppik, cu dinţi neregulaţi. Acesta din urmă o ajută să obţină aspectul natural al părului când aplică Toppik în partea din faţă a scalpului.

Noellie – Păr foarte rar
Noellie are părul foarte rar şi subţire în faţă. Ea foloseşte nanofibrele Toppik împreună cu Aplicatorul şi Hairliner-ul, pentru a crea efectul de puf de păr, care facilitează trecerea către părul natural şi contureaza linia naturală a părului.

.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.