Informare: Comenzile plasate pe site sunt livrate în condiții normale! Pentru siguranța dumneavoastră, toate coletele sunt dezinfectate înainte de expediere. Recomandăm plățile cu cardul pentru limitarea contactului cu agenții de curierat.

Inchide

Rezultate inainte/dupa

Dacă nu eşti încă sigur că Toppik este potrivit pentru tine… verifică doar câteva dintre rezultatele fantastice pe care alţii le-au obţinut folosind acest produs. De la lansarea lor (acum mai bine de 30 de ani) până în prezent, nanofibrele Toppik au ajutat peste 3 milioane de bărbați și femei din întreaga lume să-și recâștige încrederea de sine și să se simtă mai bine; iar o parte dintre aceștia ne-au împărtășit experiența lor. Pentru a fi mai ușor de urmărit, le-am împărțit în cele 3 categorii:

Rezultate foto Rezultate video Rezultate de la clienti

INFO: Click pe slider, ţine apăsat şi trage stânga-dreapta pentru a vedea diferenţele.

Jonathan – Păr rar și subțire
La fel ca marea majoritate a bărbaţilor trecuţi de o anumită vârstă, Jonathan are părul rar cu tentinţă de calviţie. El aplică nanofibrele Toppik (nuanţa: şaten închis) pe zonele în care părul este mai rar şi subţire, pentru a-şi recăpăta aspectul de păr des şi sănătos în doar 30 de secunde.

Melina - Păr rar
Părul Melinei este rar, în special, pe linia laterală. Ea foloseşte nanofibrele Toppik împreună cu aplicatorul tip spray pe linia părului pentru a crea efectul de păr des natural. Iar la final, pentru o mai bună fixare a fibrelor, ea foloseşte fixativul Toppik Fiberhold Spray.

Ahmed – Calviție
Ahmed are părul rar pe toată suprafaţa scalpului. Pentru o aplicare mai rapidă şi uniformă a fibrelor, acesta se foloseşte de sistemul original tip sită, prin presărare, al produsului Toppik. Astfel, în doar câteva secunde, Ahmed obţine efectul unui păr des şi bogat.

6.ahmed_after.jpg

Zoe – Alopecia areata
Există multe motive pentru care femeile îşi pierd părul, cum ar fi probleme hormonale, după naştere, chimioterapie, etc. Zoe are alopecia areată, o problemă de autoimunitate care provoacă căderea părului pe diferite porţiuni. Ea spune că folosirea nanofibrelor Toppik i-a schimbat viaţa!

Andrea – Păr fin și subțire
Andrea a avut întotdeauna părul fin şi subţire. Pentru a crea efectul un păr des şi bogat, Andrea foloseşte nanofibrele Toppik împreună cu Hairliner-ul de la Toppik, cu dinţi neregulaţi. Acesta din urmă o ajută să obţină aspectul natural al părului când aplică Toppik în partea din faţă a scalpului.

Noellie – Păr foarte rar
Noellie are părul foarte rar şi subţire în faţă. Ea foloseşte nanofibrele Toppik împreună cu Aplicatorul şi Hairliner-ul, pentru a crea efectul de puf de păr, care facilitează trecerea către părul natural şi contureaza linia naturală a părului.

Dacă ne laşi un review foto/video cu rezultatele obţinute de tine, îţi oferim cadou un voucher de 10% reducere permanentă la orice comandă pe site-ul nostru! Vezi detalii aici.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.