Oprește căderea părului acum

Oprește căderea părului acum
Caderea parului este o parte naturală a ciclului de creștere a parului. Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, este total normal ca femeile și bărbații să piardă, în medie, 50 până la 100 de fire de păr pe zi. Dar dacă pierzi mai mult de 100 de fire pe zi, este posibil să suferi de cădere excesivă de păr. Iar atunci când ignori acest lucru, în timp, părul tău se poate transforma într-unul rar și subțire și poate ajunge până la chelie. Continuă să citești pentru a afla cum să oprești căderea părului acum și cum poți să faci ca părul rar și subțite să pară des și bogat!

Ce cauzează căderea părului și cum o poți opri acum?

Pierderea excesivă a părului poate avea diferite cauze. În unele cazuri, căderea părului este cauzată de modificări fizice, cum ar fi pierderea drastică în greutate sau nașterea. Cu toate acestea, căderea părului se poate datora unor cauze medicale cum ar fi: pe bază hormonală, pe baza unor lipsuri în organism, pe bază de stres

Discutați cu dermatologul dvs. despre posibilele motive ale căderii părului. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament de cădere a părului, cum ar fi medicamente, un supliment pentru creșterea părului sau chiar o operație de restaurare a părului, în funcție de întinderea căderii.


5 modalități pentru a oprii căderea părului acum


1. Ia o pauză de la placă și ondulator

Fie că folosești placa sau ondulatorul trebuie să faci o pauză de la ele pentru a lăsa părul să se regenereze. Instrumentele de aranjare pot să usuce axul părului, lăsându-l fragil. În cele din urmă un fir de păr fragil se poate despica, iar firele despicate sunt cele mai predispuse la cădere. Dacă părul tău este deteriorat, fă o pauză de la uneltele fierbinți și stai departe de căldură pentru o perioadă. Atenție! Uscarea părului cu foenul intră în aceiași categorie, dacă nu îi poți seta nivelul de căldură. Poți în schimb să îl usuci cu aer rece, dacă uscătorul tău are această opțiune. Testează întâi pe mână – dacă te arde este prea cald și pentru părul tău.

2. Evită părul strâns sau împletiturile strânse

Dacă îți place să porți părul într-o coadă în fiecare zi, acest lucru îți poate provoca căderea părului. Coafurile strânse, precum părul prins în coadă, cocurile strânse sau împletiturile pun presiune pe părul tău ceea ce poate provoca căderea sa. Lasă părul mai lejer atunci când alegi un stil de coafură, folosind accesorii blande de păr pentru a evita ruperea acestuia.

Impletituri caderea parului

3. Curațarea corectă

Alege să folosești produse care fac părul rar și subțire să pară mai des și mai voluminos, dar și care să nu încarce părul! Folosește șamponul Toppik împreună cu serul densificator Toppik pentru extra volum și strălucire! Părul tău va avea un aspect vizibil mai sănătos chiar după prima aplicare! Plus, serul densificator toppik conține ulei de ricin ce stimulează creșterea părului, iar formula este special creată să nu încarce părul!

4. Hidratarea părului uscat

Părul uscat și fragil poate fi mai predispus la rupere și cădere. Păstrează-ți părul hidratat pentru a ajuta la prevenirea căderii acestuia. Aplică balsamul Toppik lungimea părului după fiecare spălare pentru a revitaliza părul rar, subțire sau deteriorat. Complexul hrănitor din proteine de cheratină și aloe din balsamul Toppik lasă părul mai puternic, mai gros și cu aspect mai sănătos.

5. Maschează părul rar INSTANT!

Tratamentele pentru căderea părului pot dura luni întregi până să apară efectele lor. Maschează căderea părului acum pentru a-ți recâștiga instant încrederea în tine cu nanofibrele Toppik Hair Building Fibers.

opreste caderea parului acum cu toppik


Fibrele de păr Toppik sunt soluția cosmetică #1 pentru femei și bărbați pentru a transforma instant părul rar sau subțire în părul la care visezi demult. Toppik este fabricat dintr-o sursă de keratină premium, care este aproape identică cu părul uman și au o încărcare statică din fabricație care le face să se prindă chiar și de cele mai subțiti fire de păr. Așa că se amestecă nedetectabil, făcând părul să pară natural gros și plin în câteva secunde. Fibrele Toppik sunt potrivite pentru toate tipurile și texturile de păr și vin în nouă nuanțe pentru a se potrivi practic cu orice culoare a părului. Sunt ideale în combinație cu tratamentele pentru creșterea și oprirea căderii părului! Iată ce părere are Lorena despre ele:

Cum se aplică fibrele Toppik:

Înainte de aplicare părul trebuie să fie complet uscat!

Agită flaconul de Toppik Hair Building Fibers pe zonele cu probleme.

Tapează ușor degetele pe păr pentru a dispersa fibrele. Dacă vrei, pieptănă ușor, periază sau coafează normal după aplicare.

Pentru rezultate de lungă durată și un plus de strălucire, aplică fixativul Toppik FiberHold Spray.

Credit: @Toppik Romania

Tie ți-a căzut excesiv părul? Ai sfaturi pentru a opri căderea părului? Împărtășește-ți experiența cu alți cititori într-un comentariu mai jos!

Related products

(167)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g + Fixativ Fiberhold (118ml)
Limited special offer

(47)
179,00 RON 200,00 RON -21,00 RON
Pachet promoţional pentru flaconul de nanofibre Toppik Fibers 12g şi fixativul Fiberhold (118ml).

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×