3 semne care arată începutul cheliei și cum să le recunoști

3 semne care arată începutul cheliei și cum să le recunoști
Căderea părului nu se întâmplă peste noapte. Este un proces lung și lent, ceea ce înseamnă că poate dura un timp până să o observi. Dar dacă te îngrijorează căderea părului și te întrebi dacă începi să chelești, continuă să citești pentru a descoperii câteva semne timpurii. În plus, vei descoperii cum să maschezi căderea părului,pentru a te putea simții încrezător!

3 semne ale căderii părului pe care ar trebui să le stii


1. Linia părului în retragere

Unul dintre cele mai evidente semne de început de chelie este o linie de păr în retragere. Bărbații ce prezintă un început de chelie tind să își piardă treptat părul la tâmple, ceea ce conferă, în cele din urmă, liniei părului o formă caracteristică de „M” sau „V”

Această formă de început de chelie se poate dezvolta treptat și este posibil să nu observați schimbările de la o zi la alta. Deci, cea mai bună modalitate de a identifica dacă aveți o linie de păr în retragere este să priviți cum s-a schimbat părul dvs. în fotografii de-a lungul unor luni sau ani. Faceți o poză în care să evidențiați linia părului acum, apoi comparați-o cu o fotografie mai veche de cel puțin șase luni. Dacă linia părului dvs. este vizibil diferită acum, este posibil să suferiți de început de chelie.

Incepi sa chelesti - foloseste toppik

2. Căderea părului difuză

Nu toți bărbații care încep să chelească prezintă o linie de păr în retragere. Unii bărbați experimentează subțierea și rărirea părului peste tot, ceea ce înseamnă că scalpul lor va fi treptat mai vizibil printre firele de păr.

Alți bărbați își pierd părul în anumite zone precum coroana( zona din spatele capului în sus). Cu toate acestea, poate fi un pic mai dificil de identificat pierderea părului în zona din spate, deoarece majoritatea oamenilor nu fac poze cu spatele capului! Așadar, dacă bănuiți că aveți un început de chelie în spate, faceți o fotografie în care să evidențiați spatele capului în fiecare lună. După un an sau doi, ar trebui să fie destul de evident dacă aveți sau nu un început de chelie în spate.


3. Căderea excesivă a părului


Este normal să pierzi aproximativ 100 de fire de păr pe zi. Dar dacă observi o cădere excesivă a părului atunci când faci duș sau când îți aranjezi părul, este posibil să suferi de căderea părului excesivă.

Unele forme de pierdere temporară a părului pot provoca căderea excesivă a părului, ceea ce înseamnă că părul va crește înapoi în cele din urmă. Dar, dacă observi căderea excesivă în fiecare zi timp de un an sau mai mult, căderea părului de cauze androgenice poate fi vinovatul.

Ce poți face pentru a masca căderea părului?

Începi să chelești? Nu intrați în panică. Aceste tehnici și produse de styling îți vor ajuta părul să pară natural mai gros, instantaneu. Nu este necesară nicio combatere!

Schimbă-ți produsele de spălare

În primul rând, va trebui să înlocuiești șamponul și balsamul obișnuit în favoarea formulelor concepute special pentru părul rar și subțire. Șamponul Toppik Hair Building curăță ușor părul fin și subțire cu o formulă ușoară, care nu îngrașă părul și îl lasă mai sănătos și mai plin de aspect. Pentru cele mai bune rezultate folosește-l împreună cu balsamul pentru păr densificator Toppik.

barbat care se spala pe cap cu toppik

Arta uscării părului pentru a adăuga EXTRA volum

Stăpânirea artei uscării părului cu foenul este o altă modalitate de a face părul să pară mai des. Mai întâi, aplică o cantitate mică din serul densificator Toppik pentru îngroșarea firului de păr și pentru extra volum. Acest ser concentrat de coafare are o formulă de keratină care adaugă volum, grosime și strălucire părului. În plus conține ulei de ricin ce stimulează creșterea părului. Apoi, usucă părul cu foenul. Ai grijă să nu exagerezi, deoarece prea multă căldură poate deteriora părul, lăsându-l uscat și fragil.

Aranjază-l cu fibrele Toppik

Odată ce părul este uscat, puteți utiliza Fibrele Toppik pentru mascarea zonelor cu păr rar și subțire. Fibrele de păr Toppik se amestecă nedetectabil cu firele de păr existente, ascundând instantaneu căderea părului și făcând părul să pară natural mai des și plin.

rezultate toppik clienti

Deși pare a fi magie, modul în care funcționează Toppik este destul de simplu. Fibrele Toppik sunt făcute cu proteine de cheratină premium, de calitate, care sunt aproape identice cu părul uman. Fibrele încărcate static creează un efect magnetic, agățându-se chiar și de cele mai mici fire de păr, pentru un aspect natural care să dureze până la următoarea spălare a părului. Și având în vedere că sunt disponibile în nouă nuanțe care pot fi amestecate pentru a se potrivi, ele funcționează practic pentru orice culoare a părului.

Majoritatea bărbaților vor experimenta un anumit grad de cădere a părului, dar există o mulțime de modalități de a menține aspectul unui păr des și bogat. Deci nu vă faceți griji, aveți opțiuni! Dar amintiți-vă, singurul mod de a ști cu siguranță dacă începeți să cheliți este să consultați medicul dermatolog.

Related products

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g + Aplicator Duo, Hairliner cadou!
Top Favorite
Limited special offer

(43)
199,00 RON 220,00 RON -21,00 RON
Pachet promoţional pentru flaconul de Toppik Fibers 12g şi Spray Applicator Duo.
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g Starter Kit (pudră, aplicator, fixativ)
Top Favorite
Limited special offer

(40)
259,00 RON 285,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (12g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×