Coafuri de zi cu zi care pot provoca căderea părului

Coafuri de zi cu zi care pot provoca căderea părului
Cozile și cocurile sunt coafuri ușoare, de zi cu zi, dar știai că purtarea lor în fiecare zi poate fi de fapt dăunător pentru părul? Aceste stiluri pot arăta grozav, dar moderarea este esențială!

1. Cozi 

Cozile sunt excelente pentru a deghiza părul murdar sau pentru sală de sport, dar tragerea părului înapoi în acest mod poate provoca rupere.

Soluția: experimentează diferite stiluri de cozi de cal. Poartă-l sus într-o zi și jos în alta. Cheia este să te asiguri că nu este întotdeauna în același loc!

2. Împletituri strânse

Împletiturile strânse sunt atât de în trend, dar împletiturile prea strânse pot scoate părul din rădăcini și pot provoca leziuni ale scalpului. Când este dus la extrem, acest lucru poate provoca alopecie de tracțiune. Nu este nevoie să-ți iei adio de la împletiturile strânse, ci doar să te asiguri că nu le porți în fiecare zi.

3. Păr îndreptat

Dacă te-ai născut cu părul drept, bine pentru tine! Dar dacă realizezi aspectul drept cu placa de păr în fiecare zi, s-ar putea să-ți strici părul.

Experții recomandă evitarea îndreptării părului în fiecare zi, dar atunci când faci acest lucru, asigura-te  că utilizezi un spray de protecție împotriva căldurii.

4. Extensii

Oricine visează la un păr instantaneu mai lung poate apela la extensii, dar fii atent. Extensiile de păr care sunt grele îți pot deteriora părul și  rupe radacinile. Dacă utilizezi extensii cu clips, asigura-te că le scoți înainte de culcare și evită să le pui întotdeauna în același loc pentru a preveni alopecia de tracțiune.

Dacă prejudiciul este deja făcut ...

Îți recomandăm să folosești aceste coafuri cât mai puțin posibil. Cu toate acestea, dacă daunele sunt deja făcute, încercă nanofibrele pentru păr de la Toppik pentru a masca orice zone de subțiere. În 9 culori, există o nuanță pentru toată lumea, iar fibrele funcționează pentru fiecare tip de păr.

Related products

(6)
75,00 RON
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(11)
65,00 RON
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×