3 Măști naturale de păr pentru un aspect mai des

3 Măști naturale de păr pentru un aspect mai des
De ce să cumperi măști hrănitoare pentru păr când probabil ai toate ingredientele chiar în bucătăria ta? Răsfață-te cu una dintre aceste 3 măști naturale de păr făcute în casă. Rezultatul? Un păr cu un aspect mai des și mai sănătos.

Sugestie: Atunci când îți faci propriile rețete de îngrijire a părului, fă-ți întotdeauna un test pe piele aplicând o mică părticică din amestec pentru a fi sigur că nu ești sensibil la niciunul dintre aceste ingrediente. Și, desigur, dacă ai alergii sau sensibilități la oricare dintre ingrediente, te rugăm să nu le folosești.

Mască cu ulei de cocos și miere

Prima dintre cele 3 măști naturale de păr este masca cu cocos și miere. Uleiul de cocos are acizi grași care hidratează părul pentru a prevenii despicarea, ajutându-l în acest fel să crească mai repede. Iar mierea ajută la păstrarea umidității în firele tale. Așadar, combinația de ulei de nucă de cocos și miere în această mască poate ajuta la creșterea hidratării firelor deteriorate.

masca cu miere si ulei de cocos toppik blog-min

Direcții:

  1.  Se amestecă 2 linguri de ulei  de cocos virgin, topit în prealabil, la microunde sau la aragaz cu 2 linguri de miere.

  2. Se aplică uniform pe păr de la rădăcini  spre vârfuri, apoi acoperă cu o cască de duș. 

  3. Se lasă amestecul să se înmoaie în păr și poți continua activitățile normale pentru 20-30 de minute. Amestecul este de preferat să stea în cap până la 3 ore. Nu te va ajuta cu nimic în plus dacă treci peste limita de 3 ore deoarece orice mască de păr absoarbe toți nutrienții în 3 ore. 

  4. Se spală părul cu șamponul Toppik Hair Building, apoi te poți bucura de un păr mai moale și mai hidratat. 

 Mască cu lapte și miere 

A 2-a dintre cele 3 măști naturale de păr este masca cu lapte și miere. Dacă părul tău este rar și subțire, uleiul de cocos ar putea să îngreuneze firele de păr. În schimb, această mască de păr făcută în casă folosește laptele ca ingredient hidratant ce are o greutate mai ușoară.

masti de par cu miere si lapte pentru un aspect mai des toppik blog-min

Mască cu gălbenuș de ou

Ultima, da nu cea din urmă, dintre cele 3 măști naturale de păr este masca cu gălbenuș de ou. Deși nu poți face mult pentru a influența rata de creștere a părului, poți preveni despicarea vârfurilor aplicând aceasta mască. Prin oprirea ruperii și despicării vârfurilor, părul tău va părea vizibil mai lung. Ouăle conțin proteine și lecitină, care ajută la întărirea părului. În plus, hidratează părul pentru a reduce uscăciunea și fragilitatea. Sfat! Încearcă să găsești ouă de casă pentru această mască!

masti de par cu galbenusuri de ou pentru un aspect mai des toppik blog-min

Direcții:

  1. Se bat 2 gălbenușuri într-un vas.

  2. Se aplică amestecul pe părul proaspăt spălat și umed și se lasă să acționeze 30 de minute. 

  3. Se clătește părul cu apă călduță și se usucă ca deobicei!  

O modalitate mai ușoară de a obține acum părul mai des

Mastile de par necesită timp pentru a le amesteca, pentru a le aplica pe păr, apoi pentru a le spăla. Sunt distractive pentru o noapte, dar ce se întâmplă dacă vrei acum un păr cu aspect mai des tot timpul? 

Încearcă nanofibrele Toppik din keratină naturală pură! Acestea maschează instant părul rar și subțire, fiind de fapt un produs de make-up pentru păr. Nanofibrele sunt încărcate electrostatic pentru ca la aplicare să fie atrase de firele de păr existente; rezultatul: un păr des instant, cu aspect bogat și sănătos. Acesta este motivul pentru care Toppik și-a construit o reputație puternică în rândul stiliștilor celebri, fiind cel mai bine păstrat secret de la Hollywood!

Ai o mască de păr homemade preferată? Scrie-ne rețeta ta în comentarii!

Related products

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g Starter Kit (pudră, aplicator, fixativ)
Top Favorite
Limited special offer

(40)
259,00 RON 285,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (12g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 27g + Fixativ Fiberhold (118ml)
Top Favorite
Limited special offer

(34)
259,00 RON 280,00 RON -21,00 RON
Pachet promoţional pentru flaconul de Toppik Fibers 27g şi fixativul Fiberhold (118ml).
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×