perm_identity
Login

Login rapid cu:

  • Google

Pachet: Max Hair Care & Volume

Acest pachet conține 3 dintre cele mai bune produse Toppik pentru îngrijirea părului rar și subțire:
- Şampon densificator Toppik (250ml)
- Balsam densificator Toppik (250ml)
- Ser densificator Toppik (95ml)

Limited special offer
199,00 RON 225,00 RON
Livrare rapidă în 1-2 zile lucrătoare!
 Opinia cumpărătorilor
 (5/5) - 2 comentarii
CUMPĂRATE FRECVENT ÎMPREUNĂ
Fara produse
Descriere detaliată

Şampon densificator (250ml):
- Şamponul Toppik vine în completarea gamei de îngrijire a părului rar şi subţire, cu o formulă uşoară şi delicată, ce curăţă atât firele de păr, de la rădăcină până la vârfuri, cât şi scalpul. Părul fin, care se îngraşă uşor, se degresează la fel de uşor, iar părul deteriorat şi tern se regenerează vizibil, beneficiind chiar de un plus de volum.
- Formula acestui şampon are la bază aceleaşi proteine cheratinice, care, de altfel, alcătuiesc învelişul extern al firului de păr (cuticulele). Proteinele se ataşează firului de păr, remediind eventualele imperfecţiuni şi conferindu-i mai multă forţă şi rezistenţă împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.
- Şamponul Toppik este ambalat în flacoane de 250 ml. Se aplică direct pe părul ud, se masează uşor 1-2 minute şi se clăteşte cu apă din abundenţă. Pentru un maximum de efect, se foloseşte în combinaţie cu balsamul densificator Toppik din aceeaşi gamă.
.

Balsam densificator (250ml):
- Balsamul Toppik este un produs de îngrijire a părului ce completează perfect şamponul din aceeaşi gamă. Efectul hidratant şi formula hrănitoare îl fac potrivit pentru toate tipurile de păr şi pentru orice anotimp.
- Acest balsam preia formula clasică Toppik, pe bază de proteine cheratinice, şi o îmbogăţeşte cu extract hrănitor de aloe. Fără parabeni, sulfaţi sau alte chimicale dăunătoare, balsamul densificator Toppik hrăneşte firele de păr, contribuind la menţinerea sănătăţii şi la îngrijirea mult mai uşoară a acestora.
- Balsamul Toppik este ambalat în flacoane de 250 ml. Se aplică direct pe părul ud, după ce acesta a fost şamponat şi clătit în prealabil, insistându-se asupra vârfurilor şi evitându-se contactul cu scalpul. Se lasă să acţioneze aproximativ un minut, după care părul se clăteşte, se usucă şi se coafează ca de obicei. Pentru un efect sporit de volum, se recomandă folosirea impreună cu serul densificator Toppik.
.

Ser densificator (100ml):
- Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire, efectul este îndelungat.
- O loţiune ser styling, special concepută pentru părul fin, subţire sau lipsit de volum. Cocktailul de cheratină şi nutrienţi hrăneşte firele de păr, conferindu-le mai mult volum şi mai multă strălucire. Părul nu arată deloc încărcat, efectul de lift fiind cât se poate de natural.
- Are o textură uşoară, acţionând cu blândeţe asupra părului subţire sau deteriorat şi fiind potrivit chiar şi pentru părul vopsit. Formula pe bază de cheratină este îmbogăţită cu ulei de seminţe de Jojoba şi ulei din germeni de grâu. Produsul nu conţine parabeni sau sulfaţi.
- Serul este ambalat în flacoane de 100ml, se aplică direct pe păr şi poate fi folosit atât pe părul umed, cât şi pe cel uscat. După aplicare se recomandă un masaj delicat, de la scalp până la vârfuri. Produsul NU se clăteşte, trebuie lăsat să acţioneze până la următoarea spălare. Părul se usucă şi se coafează apoi ca de obicei.
- Funcţionează foarte bine şi folosit împreună cu nanofibrele Toppik. Fiind încărcat electrostatic cu o sarcina opusă, acest ser creşte atracţia dintre nanofibre şi firele de păr, rezultatul obţinut fiind unul mult îmbunătăţit.
.

Detalii ale produsului
TPK9995
Livrare, plată și retur
 Comentarii de la clienţi
De in  20 Dec 2021 (Pachet: Max Hair Care & Volume) :

Foarte bun

Excelent. Recomand cu incredere.

De in  13 Oct 2020 (Pachet: Max Hair Care & Volume) :

Foarte multumita!

Recomand acest produs! Unul din cele mai bune pe care le-am folosit!!

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.