Ce cauzează ruperea părului?

Ce cauzează ruperea părului?
Părul uscat și deteriorat nu are un aspect foarte bun. Ruperea părului înseamnă lungime redusă și vârfuri despicate. Ce cauzează ruperea părului și cum o poți opri?

Ruperea părului este de obicei cauzată de obiceiurile proaste de îngrijire a părului. Firul de păr este protejat de o structură de solzi de keratină suprapuși numiți cuticulă. Când obiceiurile proaste de îngrijire a părului deteriorează și separă acești solzi, firul se poate usca și rupe.

Din fericire, poți corecta cu ușurință punctele slabe din rutina de îngrijire a părului pentru a remedia ruperea părului.

Ce cauzează ruperea părului?

1. Utilizarea șamponului și balsamului greșit

Șampoanele dure și balsamurile lipsite de strălucire pot duce la ruperi abundente. În schimb, investește într-un duo de șampon și balsam formulat pentru a întări și hidrata părul, cum ar fi șamponul și balsamul Toppik Hair Building.

Contează și felul în care speli părul. Când îl șamponezi, concentrează produsul numai pe rădăcini pentru a preveni uscarea vârfurilor. Folosește apă călduță în loc de fierbinte (care deschide cuticula părului, expunând firele la căldură și la alți factori dăunători). La final aplică întotdeauna balsam.

2. Spălarea părului cu apă  dură

Apa poate face, de asemenea, o mare diferență în sănătatea părului tău. Apa dură conține mai mult clor și metale grele care dăunează cuticulei părului. Astfel, dușul cu apă dură poate duce la șuvițe slăbite și rupere.

Investește într-un filtru pentru duș care elimină acele ingrediente dăunătoare din apă pentru a-ți menține părul sănătos și puternic.

3. Instrumentele cu căldură

Coafarea excesivă duce la deteriorarea și ruperea cuticulei, așa că este important să iei măsuri de precauție atunci când îți coafezi părul.

Dacă utilizezi unelte termice zilnic, redu la o dată sau de două ori pe săptămână. Utilizează întotdeauna un produs de protecție împotriva căldurii înainte de a folosi placa sau ondulatorul pentru a apăra părul împotriva deteriorării. Și folosește cea mai scăzută setare posibilă.

Folosește unelte de încălzire cu elemente ceramice, care distribuie căldura uniform și ajută la prevenirea deteriorării excesive.

Related products

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(167)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

(11)
65,00 RON
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...

(10)
85,00 RON
Acest aplicator de tip spray te ajută să aplici mai uşor, uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik. Este compatibil cu flacoanele de Toppik Fibers 12g şi 27g. În pachet primeşti gratuit şi un Hairliner,...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×