Pachet: 2xToppik Fibers 55g + CADOU: Toppik Fibers 12g

Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de doar câţiva centimetri.

Acest pachet contine:
- 2 flacoane Toppik Fibers (2 x 55g)
- CADOU: 1 flacon Toppik Fibers (1 x 12g)

Pachetul este suficient pentru aproximativ 120 - 160 de aplicări, între 6-8 luni, la o utilizare regulată.
INFONanofibrele nu au termen de expirare; trebuie doar să fie ținute în condiții normale de temperatură și umiditate.
......... Poți alege nuanțe diferite: te rugăm doar să specifici acest lucru în secțiunea de observații, la plasarea comenzii.

Limited special offer
670,00 RON 805,00 RON -135,00 RON
cu TVA
Culoarea
  • Alege nuanța dorită
  • Brunet (negru)
  • Saten inchis
  • Saten mediu
  • Saten deschis
 Opinia cumpărătorilor
 (5/5)  - 3 evaluări - 3 comentarii
Vezi distribuţia evaluărilor
Cod produs:
TPK8702
Produse inrudite
Descriere

CE ESTE TOPPIK?

Toppik este un produs natural ce are la bază nanofibre de cheratina pură, aceeași substanță ce formează părul uman. Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare sunt atrase ca un magnet de firele de păr, pentru a crea în final aspectul unui păr des și plin de volum. Având aceași compoziție si aspect ca și părul tău, sunt imposibil de detectat, chiar și privind de la o distanță de doar câțiva centimetrii.

Firul de par inainte/dupa utilizarea nanofibrelor Toppik

O SOLUŢIE SIGURĂ ŞI EFICIENTĂ

Toppik nu conţine chimicale nocive sau aditivi, fiind astfel complet inofensiv şi fără vre-un efect negativ asupra părului tău. Tocmai de aceea este recomandat de către medicii dermatologi din toată lumea tuturor celor ce au probleme cu căderea părului, şi-au făcut un implant sau urmează un tratament pentru regenerarea părului, până la apariţia rezultatelor.
Toppik un produs unisex, fiind soluţia perfectă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Acesta se aplică uşor şi rapid , în doar 30 de secunde. Doarece sunt încărcate electrostatic, nanofibrele vor sta atât de tare fixate încă părul tău va arată bine şi câteva zile, până la o nouă aplicare. Iar fiindcă este rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent de situaţie. Toppik este disponibil in 9 nuanţe de culoare:

Nanofibrele Toppik sunt disponibile in 9 nuante de culoare

CUM SE APLICĂ?

Toppik se aplică foarte uşor, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. În câteva secunde, mii de nanofibre se vor amesteca si distribui uniform prin părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui 'implant' de păr instant, însă la un preţ mult mai mic. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, recomandăm folosirea produsului Toppik doar pe părul uscat şi curat. După aplicare tasaţi puţin părul pentru a distribui mai bine nanofibrele. La final, poţi folosi un pic de fixativ, pentru un plus de siguranţă.

Instructiunile pentru utilizarea nanofibrelor Toppik

GARANŢIA CALITĂŢII

Pe baza testimonialelor şi a rezultatelor foto înainte/după primite de la clienţi, noi suntem pe deplini convinşi de eficienţa produselor marca Toppik. De aceea îţi oferim posibilitatea de a-l testa FĂRĂ SĂ RIŞTI NIMIC!! Dacă nu eşti complet mulţumit de rezultatele obţinute, ai la dispoziţie 30 de zile să îl returnezi şi să-ţi primeşti toţi banii înapoi. Deci nu ai nimic de pierdut!
Detalii ale produsului
TPK8702

Referinte specifice

cod EAN13
0667820011083
cod UPC
667820011083
Livrare, plată și retur
Întrebări frecvente
Videoclipuri

Click to play:

 Comentarii de la clienţi
De in  16 Sep 2020 (Pachet: 2xToppik Fibers 55g + CADOU: Toppik Fibers 12g) :
(5/5

super

Un produs excelent

De in  30 Aug 2018 (Pachet: 2xToppik Fibers 55g + CADOU: Toppik Fibers 12g) :
(5/5

Great!

I love this product i try it works like magic you cant believe how good it is i order before the 55g bottle and now i will buy 2 more just to have with me for 1 year lol

De in  23 May 2018 (Pachet: 2xToppik Fibers 55g + CADOU: Toppik Fibers 12g) :
(5/5

toppik

Un produs excelent.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.