perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Explicatia stiintifica

E MAGIE?

Nu, e doar știință. Toppik este un produs natural, ce are la bază nanofibre de cheratina pură, aceeași substantă ce formează părul uman. Aceste nanofibre sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare sunt atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des și plin de volum. Având aceași structură ca și părul natural, sunt imposibil de detectat, chiar și privind de la o distanță de câțiva centimetrii.

Explicatia stiintifica Toppik

Fiind încărcate electrostatic, nanofibrele vor sta atât de tare fixate încă părul tău va arată bine şi câteva zile, până la o nouă aplicare. Iar fiindcă este rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent de situaţie.

.

DE CE SA ALEGI TOPPIK?

Axându-se în permanentă pe calitate, Toppik a devenit în timp produsul favorit a peste 3 milioane de persoane ce au probleme cu căderea părului . Derivată dintr-o sursă naturală de lână, materia prima pentru nanofibrele Toppik este aproape identică cu cel a părului uman. Alte nanofibre existente pe piaţă sunt derivate din surse de calitate inferioară, precum oase de peşte, unghii, copite sau bumbac, fapt ce le conferă o textură deloc naturală.

Deşi mai vechi, mai jos aveţi un scurt videoclip care prezintă 'magia' din spatele produsului Toppik:

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.