Secretul unui păr mai des cu aspect natural oricând și oriunde

Secretul unui păr mai des cu aspect natural oricând și oriunde
Multe persoane doresc să afle cum să obțină un păr mai des. Din păcate, nu există o pastilă magică care să realizeze instantaneu acest lucru, dar în cele ce urmează îți vom prezenta o soluție cosmetică care te poate ajuta să obții oricând și oriunde un păr cu un aspect vizibil mai des.

Spune adio zilelor în care îți făceai griji cu privire la subțierea liniei părului sau te întreba-i dacă îți poți permite să cheltui banii pentru o intervenție chirurgicală. Toppik este răspunsul pentru toți cei care își fac griji cu privire la modul în care pot obține(și menține!) un păr mai des și plin de volum în fiecare zi. 

Dacă nu ai mai folosit niciodată fibrele de păr de la Toppik, continuă să citești  pentru a afla avantajele utilizării lor față de alte produse asemănătoare, cum funcționează Toppik  și chiar câteva beneficii suplimentare care te-ar putea surprinde!

Din ce sunt făcute fibrele de păr?

Fibrele de păr Toppik  sunt fabricate din cheratină naturală de cea mai înaltă calitate(aceiași substanță care se află și în compoziția părului tău). Aceste fibre au o încărcătură electrostatică și astfel se vor prinde și de cele mai subțiri fire de păr oferind INSTANT aspectul unui păr mai des.

Calitatea fibrelor de cheratină pe care le folosim este motivul pentru care Toppik se îmbină în mod natural și nedetectabil cu propriul păr.

În ce fel sunt fibrele de păr Toppik diferite de alte fibre de pe piață?

Nu toate fibrele de păr sunt create la fel.

Fibrele Toppik sunt derivate dintr-o sursă naturală de lână, ceea ce ne permite să folosim cheratină premium care este aproape identică cu părul uman. Alte mărci folosesc surse de calitate inferioară pentru a-și obține fibrele de cheratină, cum ar fi oasele de pește sau unghiile și copitele animalelor, care sfârșesc prin a avea o textură și un aspect diferit față de Toppik Fibers.

REZULTATE INAINTE DUPA TOPPIK ROMANIA

Utilizarea cheratinei naturale este, de asemenea, ceea ce ne diferențiază de concurenții noștri. Încărcătura statică a keratinei naturale este cea care leagă și menține fibrele pe părul dumneavoastră. Alte mărci folosesc bumbac, materiale pe bază de plante și raion, dar, deoarece nu există o încărcătură statică atât de mare, fibrele de păr nu interacționează cu părul în același mod. Acesta este motivul pentru care fibrele de păr ale altor mărci tind să se aglomereze, să se deplaseze sau să cadă în loc să se agațe de păr.

Această tehnologie inovatoare permite fibrelor Toppik să rămână la locul lor, chiar și prin vânt, ploaie și transpirație. Dacă vrei să aflii mai multe despre diferențele dintre Toppik și alte produse asemănătoare ti-am pregătit un articol special aici.


Cum funcționează fibrele de păr Toppik?

Fibrele Toppik nu sunt doar ușor de folosit, ci sunt răspunsul la întrebarea "Cum pot face ca părul rar să pară mai des și plin de volum INSTANT?".

Odată ce părul este complet uscat și l-ai aranjat după bunul plac, pur și simplu agiți sau pulverizezi fibrele în păr și observervi cum părul subțire se transformă într-un păr mai des și plin de volum.

Fibrele pentru păr rar se va prind de părul tău natural datorită încărcăturii statice din fibrele de cheratină și nu va dispărea până când nu îți speli părul.

Poți afla mai multe despre cum funcționează Toppik aici.


Cine ar trebui să folosească fibrele Toppik?

Toppik este perfect pentru oricine dorește o soluție cosmetică pentru părul fin, subțire sau rar. Acestea sunt compatibile cu aproape orice nuanță și tip de păr, fiind disponibile în 9 nuanțe care se pot combina perfect pentru a fi ideale pentru tine.

Indiferent dacă ai o linie a părului neuniformă sau zone cu păr mai rar acest produs va deveni cu siguranță noua ta armă secretă. Dacă ai probleme în a te decide cum să folosești Toppik, acest videoclip este un exemplu excelent al unei persoane care nu are părul subțire, dar care folosește Toppik pentru a avea un păr perfect oricând și oriunde

Deoarece fibrele de Toppik rămân ferm la locul lor până la următoarea spălare, acestea sunt, de asemenea, perfecte pentru oricine care nu trebuie să își clătească sau să își coafeze părul în fiecare zi. Finisajul impecabil pe care îl creează Toppik este perfect pentru oricine dorește să obțină aspectul unui păr vizibil mai des în doar 30 de secunde.

Beneficii suplimentare

De-a lungul anilor, am auzit de la mulți dintre clienții noștri fideli despre modalitățile creative prin care folosesc fibrele Toppik pentru a rezolva alte probleme ale părului.

De exemplu, știați că fibrele Toppik sunt o modalitate excelentă de a prelungi timpul dintre vopsire? Poți economisi bani prin mascarea rădăcinilor cu fibrele Toppik pe măsură ce părul crește.

Cui nu-i place asta?

Pentru oricine care a folosit extensii de păr ca o modalitate de a obține un păr mai des, ști că mascarea acestora se poate dovedi uneori dificilă. Folosind aplicatorul brevetat Toppik împreună cu fibrele pentru păr îți va oferi o aplicare precisă și exactă a fibrelo, permițându-ți să estompezi orice parte a extensiilor de păr care este expusă.

Un alt truc grozav este folosirea fibrelor pentru a ajuta la umplerea sprâncenelor. Ce modalitate mai bună de a te asigura că sprâncenele tale se potrivesc cu culoarea părului tău? Poți folosi aplicatorul cu pulverizator pentru a ținti exact acolo unde ai nevoie și, de asemenea, pentru a te asigura că nu vei pune fibre pe zonele nedorite.

Alte întrebări frecvente

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim:

Ce se întâmplă cu fibrele atunci când de exemplu te prinde o ploaie?

Vor rămâne ferm la locul lor chiar și în condiții de vânt, ploaie și transpirație dacă sunt folosite împreună cu fixativul Fiberhold

Cum pot face ca fibrele să rămână la locul lor?

Toppik va rămâne la locul lui în mod natural datorită încărcăturii statice dintre fibre și părul tău. Aplică topiik direct din flacon sau pulverizează pe păr cu ajutorul aplicatorului de tip spray, tapează pentru uniformizarea cu degetele și ești gata de plecare! Pentru rezultate și mai durabile și o strălucire sporită, utilizează fixativul Fiberhold

Fibrele Toppik afectează creșterea părului?

Fibrele pentru păr nu influențează creșterea părului. Fibrele naturale de cheratină nu vor înfundă porii și nu vor afecta sănătatea scalpuluii.

Pot folosi alte produse și instrumente de styling împreună cu fibrele de păr?

Se recomandă ca fibrele Toppik să fie aplicate după utilizarea oricăror instrumente de styling, cum ar fi uscătoarele de păr, placa de întins sau ondulatorul. Produsele de styling (altele decât fixativul) trebuie aplicate pe păr înainte de a aplica Toppik. Aplicarea de geluri, mousses, paste, seruri și altele asemenea după aplicarea fibrelor capilare poate cauza deplasarea fibrelor și poate expune zonele care trebuiau acoperite. Lasă produsele de styling să se usuce complet înainte de a aplica Toppik.

Fibrele Toppik funcționează pe toate tipurile de păr?

Da! Toppik funcționează pe aproape toate nuanțeleși tipurile de păr.

Cum îmi aleg nuanța?

Alegerea nuanței este ușoară:pur și simplu selectezi culoarea care se apropie cel mai mult de nuanța părului tău. De asemenea, poți amesteca diferite nuanțe pentru a obține culoarea dorită. Dacă ai nelămuriri în alegerea nuanței îți recomandăm să iei legătura cu noi pentru a te ajuta să alegi nuanța dorită.

Ce fac dacă nu mi-am ales bine nuanța?

În cazul în care nuanța nu se potrivește poți să ne contactezi și noi îți vom schimba flaconul (chiar daca l-ai încercat) cu o nuanță care să se potrivească. Citește politica de retur pentru a afla mai multe despre termenul în care poți schimba produsul dacă nu se potrivește.

Ce fac dacă am achiziționat produsul și simt că nu este pentru mine?

Îl poți returna și să primești toți banii înapoi în termen de 30 de zile. Pentru mai multe informații legate de garanțiile oferite de noi intră aici.


Folosești  fibrele Toppik? Spune-ne secretul tău de utilizare a produsului în secțiunea de comentarii de mai jos!
Related products

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g + Fixativ Fiberhold (118ml)
Limited special offer

(46)
179,00 RON 200,00 RON -21,00 RON
Pachet promoţional pentru flaconul de nanofibre Toppik Fibers 12g şi fixativul Fiberhold (118ml).
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g Starter Kit (pudră, aplicator, fixativ)
Top Favorite
Limited special offer

(40)
259,00 RON 285,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (12g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 27g Economic Kit (pudră, aplicator, fixativ)]
Limited special offer

(28)
339,00 RON 365,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (27.5g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×