Dileme despre păr

Dileme despre păr
Toată lumea are probleme cu părul pe care ar dori să le rezolve. Din fericire, multe dintre aceste probleme sunt destul de simplu de corectat. În acest articol discutăm despre: părul static, părul lipsit de strălucire, fire rupte și despicate, rărirea părului, rădăcini supra crescute și îți prezentăm un mod de a masca căderea părului.

Păr static

Aerul uscat poate face ca firele de păr să devină încărcate electromagnetic, iar periatul excesiv și purtatul pălăriilor sau a căciulilor pot exacerba problema. Un șampon și un balsam hidratant pentru a împiedica părul să se usuce și să devină static sunt soluția potrivită.

Par lipsit de strălucire

Părul nu este din punct de vedere tehnic o parte vie a corpului, așa că nu îl poți „vindeca”, dar poți îngrijii zonele deteriorate folosind șampoane și balsamuri special formulate. Aceste produse acoperă cuticula părului pentru a-l face să arate mai strălucitor și mai sănătos și pentru a preveni ruperea.

Fire rupte și despicate

Tunderea regulată ajută la prevenirea ruperii prin îndepărtarea vârfurilor despicate. Capetele despicate și zdrobite se pot deplasa de fapt în sus pe ax și pot cauza ruperea părului. De aceea este atât de important să îți tunzi părul regulat!

Rărirea părului

Dacă observi rărirea părului îți recomandăm să consulți mai întâi medicul pentru a afla daca este cauzat de o deficiență nutrițională sau de o afecțiune medicală.

Există numeroase cauze posibile ale căderii părului și multe sunt tratabile.

Dacă medicul spune că suferi de alopecie există multe metode pentru a combate efectele.


Rădăcini supra-crescute

Dacă vă aflați între vopsiri, dar rădăcinile sunt scăpate de sub control, puteți utiliza Toppik Root Touch-Up  pentru a masca rădăcinile nedorite. Pur și simplu aplică nuanța care se potrivește cel mai bine cu culoarea și gata!

Lipsa volumului

Dacă părul este lipsit de volum, asigură-te că aplici balsam doar pe vârfurile părului și departe de rădăcini. Balsamurile grele tind să îngreuneze părul, făcându-l să-și piardă volumul.

Păr Gras

O soluție ușoară pe termen scurt pentru părul gras este  pulverizarea șamponului uscat la rădăcini. Cu toate acestea, dacă părul este întotdeauna excesiv de gras, poate fi necesar să creșteți timpul dintre spălări. Spălarea excesivă a părului poate face ca scalpul să producă în exces uleiuri. Așa că investiți într-un șampon uscat grozav!

Maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. 

Pudra colorata pentru scalp Toppik maschează INSTANT părul rar şi subțire!

Toata lumea va observa, dar nimeni nu va ști.

Alcătuită dintr-o sursă de cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, este imposibil de detectat după aplicare, chiar şi privind de la o distanţă de câţiva cm. 

Pudra Toppik  este  încărcată electrostatic, astfel încât se va prinde și de cele mai subțiri fire de păr pentru a crea un efect de păr mai des INSTANT.  Tot ce trebuie să faci este să scuturi flaconul înainte de utilizare.

Te-am făcut curios despre pudra colorată pentru scalp Toppik ?

Intră pe site-ul nostru ca să aflii mai multe

https://toppik.ro/

Related products

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...
Toppik Root Touch Up 98ml - spray pentru mascarea rădăcinilor părului vopsit sau cărunt
LICHIDARE DE STOC
Limited special offer

(5)
71,25 RON 95,00 RON -25%
Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt...

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

(6)
75,00 RON
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×