PIERDEȚI PĂRUL ÎN TIMPUL SARCINII. CE AR TREBUI SĂ FACI?

PIERDEȚI PĂRUL ÎN TIMPUL SARCINII. CE AR TREBUI SĂ FACI?
Sarcina este un moment interesant și, pentru unele femei, poate fi un moment pentru păr excelent, piele strălucitoare și tone de mâncare delicioasă. Dar, pe măsură ce unele femei se apropie de sfârșitul sarcinii, ar putea observa unele modificări ale părului - cum ar fi căderea excesivă sau chiar pete chele! Din păcate, acesta este un efect secundar al modificărilor hormonale care apar în timpul sarcinii. Nu vă faceți griji, totuși, deoarece căderea părului în timpul sarcinii este frecventă și reversibilă.

CUM AFECTEAZĂ HORMONII CRESCEREA PĂRULUI


Când o femeie rămâne gravidă, corpul ei începe să producă mai mulți estrogeni decât de obicei. În majoritatea cazurilor, acest lucru face ca părul să crească mai gros și să devină mai puternic decât înainte. Estrogenul excesiv extinde, de asemenea, faza de creștere pentru majoritatea părului, ceea ce înseamnă că femeile însărcinate vor pierde mai puțin păr pe parcursul sarcinii. 
Pe măsură ce sarcina se apropie de sfârșit și nașterea devine mai aproape, nivelurile de estrogen încep să scadă. Apoi, odată cu nașterea copilului, estrogenul scade la nivelurile de dinainte de sarcină . Acest lucru înseamnă că majoritatea femeilor se confruntă cu pierderea părului - uneori la rate alarmante.

Această cădere a părului după sarcină este însă total normală! Dacă vă confruntați cu pierderea părului în timpul sarcinii, avem câteva sfaturi pentru a rezista furtunii până când hormonii (și părul) se echilibrează din nou.Când observați căderea părului la sfârșitul sarcinii sau după naștere, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este:
Nu te speria. Părul tău se va întoarce; acest lucru este foarte normal și va crește din nou.
Folosiți șampoane și balsamuri blânde, poti incerca gama densificatoare Toppik. Cu cât îți stresezi părul mai puțin, cu atât foliculii de păr vor începe să producă din nou mai ușor.
Nu exagerați și nu utilizați tone de produse. Cu cât te joci mai mult cu părul, cu atât este mai probabil să cadă. Doar periați-l ușor și lăsați-l desprins cât mai mult posibil.
O dietă sănătoasă. Cu cât mănânci mai multe fructe, legume și grăsimi sănătoase (că avocado și somon), cu atât mai repede corpul tău poate reveni la starea sa normală.
Fii răbdătoare! Hormonii pot dura până la șase luni pentru a se stabiliza și chiar mai mult dacă vă alăptați copilul.


NIVELURI DE STRES ȘI PIERDEREA PĂRULUI

Există un alt jucător important în căderea părului în timpul sarcinii: stresul. A avea un copil poate fi incredibil de stresant, mai ales odată ce copilul vine, somnul lipsește. Acest stres intens poate crește nivelul de cortizol din organism, care poate și mai mult dezechilibra.


Pentru a vă asigura că nivelurile de cortizol nu vă afectează în continuare pierderea părului în timpul sarcinii:

  • Faceți pauze dacă aveți nevoie
  • Cereți ajutor celorlalți
  • Dormiți cât mai mult posibil
  • Evitați alte activități stresante

Ca femeie, căderea părului poate fi foarte emoțională. Important de reținut este că va crește din nou. Tot ce trebuie să faceți este să vă tratați bine părul existent. Restul va crește înapoi în timp. Iar, pentru mai multă încredere în perioada de crestere a părului puteți adăuga în rutină nanofibrele Toppik care acoperă zonele cu păr rar.

Related products

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

(6)
75,00 RON
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(165)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×