Singura rutină de îngrijire a părului de vară de care aveți nevoie

Singura rutină de îngrijire a părului de vară de care aveți nevoie
Vara! Acel sezon mult așteptat, dar, împreună cu acele zile fascinante și fără griji petrecute sub soare, vine și un cocktail de elemente care vă pot distruge părul.

Soarele, sarea, nisipul și clorul - doar pentru a numi câteva – ne pot afecta părul cu adevărat. Și nimeni nu vrea să-și ia rămas bun de la vară cu părul prăjit. Am dreptate? Acesta este motivul pentru care am creat cea mai BUNĂ rutină de îngrijire a părului de vară, astfel încât să vă puteți bucura la maximum de zilele cu soare, îngrijind în același timp părul. 

STRESUL INDUS DE SOARE.

Nu este de mirare că soarele, oricât de minunat este, poate provoca daune severe nu numai părului, ci și pielii noastre. Atunci când sunt expuse pentru perioade lungi de timp, razele UV de la soare îți prujesc efectiv părul. Și noua și proaspata culoare de vară? Din păcate, va începe să se estompeze dacă nu este protejat corespunzător.

Razele soarelui vă usucă firele de păr și tind să vă înrăutățească cuticula naturală și netedă. În timp, cuticula sau stratul exterior al firului de păr devine mai slab. Ce se întâmplă în continuare? Părul tău începe să se rupă mult mai ușor. Și dacă părul tău deja se subțiază sau cade, poate începe să se subțieze și să cadă mult mai repede.

EFECTUL FRIZZ.

Ooohhh am trecut cu toții! Acea situație nedorită de frizz care vine împreună cu vremea umedă. Părul uscat absoarbe umiditatea suplimentară din aer, provocând umflarea părului. Acest lucru duce apoi la pauze în cuticulă, făcându-ți părul să sufere.

DAUNELE DIP.

Ar trebui să optați pentru o baie în ocean, în loc de piscină? S-ar putea să credeți că înotul în ocean este o opțiune mai bună (și este!), deoarece este un habitat natural. Dar, atunci când vă gândiți doar la părul, oricare dintre scenarii tinde să-l  afecteze.

În orice piscină obișnuită, clorul și alte substanțe chimice dure care sunt menite să mențină piscina igienizată vor elimina uleiurile naturale de protecție ale părului. Dacă părul este blond, s-ar putea chiar să devină o ușoară nuanță de verde. De ce? Din cauza moleculelor de cupru din interiorul substanțelor chimice, deoarece se leagă de proteina din axul părului.

Și în ceea ce privește marea, ei bine, nivelurile puternice de sare prezente în apa de mare usucă umezeala naturală a părului și a pielii.

Iată primele 5 sfaturi pentru a vă păstra părul excelent, chiar și în cele mai fierbinți zile de vară:

 

1. BUNĂ, VARĂ!

În primul rând, de ce să nu începeți cu un aspect excelent prin a elimina acele capete despicate? Amintiți-vă, o tăiere regulată vă va menține întotdeauna părul mai sănătos. Vârfurile proaspăt tăiate sunt mult mai puțin predispuse la rupere decât vârfurile deja deschise. Acest lucru nu numai că va controla ruperea, ci și efectul frizz.

 

2. PROTEJĂȚI-VĂ

Da! Protecția solară a părului este un lucru important. Puteți găsi produse precum geluri, creme sau spray-uri care conțin filtre UV. Acestea vă vor ajuta părul să rămână protejat de daune provocate de soare și căldură, precum și de a împiedica decolorarea părului. Și, hei! Nu uitați de pălării. Vara este cea mai bună scuză pentru a scoate acele piese la modă pe care ai vrut să le porți tot anul.

 

3. SPĂLAȚI PROFUND

În loc să vă spălați părul mai frecvent pentru a face față transpirației și murdăriei de vară, încercați să-l spălați mai puțin, dar mai profund! Cum? Folosind un șampon anti-reziduri, o dată pe săptămână, pentru a elimina acumularea de produse și substanțele chimice. Vă recomandam samponul densificator Toppik care are o putere de curățare in profunzime.

 

4.BALSAM

Căldura, sarea, nisipul și substanțele chimice vă vor usca inevitabil părul. Adăugați un tratament cu balsam profund, cel mai bine dacă este îmbogățit cu keratină și pantenol. De ce? Deoarece lucrează pentru a îmbunătăți efectele elasticității părului, a păstrării umezelii și a flexibilității. Balsamul densificator Toppik este bogat in Keratină, compus al firelor noastre de păr.

 

5. PĂRUL LIBER, FĂRĂ ÎNGRIJIRE.

Vara este momentul perfect pentru a deveni creativi cu părul tău! O panglică dezordonată este un stil preferat pentru a vă menține părul sub control, reducând în același timp expunerea la soare. Încercați bucle dezordonate, cozi înalte, voi decideți!

 

Related products

(6)
75,00 RON
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(165)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×