perm_identity
Login

Login rapid cu:

  • Google

5 tunsori asimetrice Bob pentru fiecare textură a părului

5 tunsori asimetrice Bob pentru fiecare textură a părului
Una dintre coafurile noastre preferate pentru părul fin sau subțire este bobul asimetric. Deci, ce este un bob asimetric? Este o tunsoare bob în care o parte a părului este tăiată intenționat mai scurt decât cealaltă. Această tunsoare funcționează bine cu o varietate de tipuri de păr și texturi (inclusiv părul subțire!).

1. Bob creț asimetric

Atenție, fete crețe! Dacă doriți să încercați o tunsoare bob fără a experimenta forma temută de triunghi (dacă aveți părul creț, știți exact despre ce vorbim), atunci un bob asimetric și creț este soluția perfectă. Partea laterală și natura asimetrică a acestei tăieturi creează o formă măgulitoare, atât jucăușă, cât și feminină. Și întrucât această tunsoare funcționează atât de bine cu părul creț, aceasta înseamnă mai puțin timp de coafare pentru dvs. (și mai puține daune buclelor delicate).

Pentru a stiliza acest aspect, începeți prin spălarea părului cu șampon și a balsam formulat pentru bucle. Apoi aplicați Serul de îngroșare avansat Toppik Hair Fattener pe părul ud. Odată ce părul este uscat, scuturați pentru a obține un volum suplimentar.

Pentru a crea un aspect mai plin în jurul marginilor, încercați Toppik Building Fibers. Finalizați acest aspect cu FiberHold Spray.

2. Bob asimetric lung

Un bob lung - sau lob - este cel mai bun mod de a încerca un bob asimetric fără a pierde multă lungime. Pentru a obține acest aspect, va trebui să folosiți o placă de păr plată. Doar asigurați-vă că utilizați un agent de protecție împotriva căldurii înainte de a vă îndrepta părul pentru a preveni deteriorarea!

3. Tunsoare Bob scurt

Abordarea scurtă a bobului asimetric este potrivită pentru părul subțire sau fin, datorită creșterii volumului adăugat la rădăcini.

Pentru a recrea aspectul acasă, începeți prin aplicarea serului de îngroșare avansat Toppik Hair Fattener pe părul umed. Îndepărtați părul folosind o perie rotundă. Odată ce părul este uscat, împărțiți-l pe partea opusă părții obișnuite. Acest lucru va ridica rădăcinile și va face părul să pară mai plin.

4. Pixie Bob asimetric

Dacă preferați părul mai scurt, acest aspect ar putea fi perfect. Nu chiar un bob și nici un pixie,

Pentru a coafa un bob pixie asimetric, începeți prin spălarea părului cu Toppik Hair Building Shampoo & Conditioner. Apoi aplicați Serul de îngroșare avansat Toppik Hair Fattener pe părul umed. Odată ce părul este complet uscat, utilizați o placă de păr. Încălziți o cantitate mică de ceară de păr în palme, apoi modelați bobul pixie asimetric.

Finalizați aspectul cu fibre de construcție a părului Toppik. Alegeți o nuanță care se potrivește cel mai bine cu culoarea rădăcinii, apoi folosiți aplicatorul pentru a pulveriza fibre oriunde observați că scalpul este prezent. Părul arată instantaneu mai gros și mai plin. Și cea mai bună parte? Fibrele durează până la următoarea spălare a părului.

Care tunsoare bob asimetrică este preferata ta? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Related products

135,00 RON
(150)
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

85,00 RON
(10)
Acest aplicator de tip spray te ajută să aplici mai uşor, uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik. Este compatibil cu flacoanele de Toppik Fibers 12g şi 27g. În pachet primeşti gratuit şi un Hairliner,...

65,00 RON
(10)
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...

335,00 RON
(30)
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Articole inrudite
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×