Sărbătorim venirea toamnei cu prețuri mici pentru tine! Perioada 17-20 septembrie. VEZI REDUCERILE

Inchide
perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Apă de orez pentru creșterea părului

Apă de orez pentru creșterea părului
Internetul este plin de informații despre beneficiile apei de orez pentru creșterea părului și mulți susțin că secretul părului lung și strălucitor este datorită unei simple clătiri. Această tehnică de îngrijire a părului care este în prezent în tendință, de fapt e o practică veche cu origini în Japonia.

Conceptul din spatele practicii este destul de simplu. Orezul este plin de nutrienți care iubesc părul, cum ar fi aminoacizii, vitaminele, antioxidanții și oligoelemente (zincul și magneziul). Când este îmbibat în apă, apa absoarbe acești nutrienți, care pot fi apoi transferați în păr.

Deci, funcționează apa de orez?

Un studiu a arătat că inozitolul, un compus găsit în apa de orez, a fost capabil să repare părul deteriorat și să-l protejeze de deteriorările viitoare. Acest lucru poate încuraja creșterea părului prin diminuarea ruperii.

De asemenea, se crede că apa de orez poate încuraja sănătatea scalpului și reduce iritarea sa, ceea ce poate crea un mediu ideal pentru creșterea părului.

Conținutul de amidon al orezului acoperă firele de păr, creând aspectul unui păr mai gros. Amidonul poate, de asemenea, netezi părul.

Fata care isi doreste un par mai lung

Orezul poate ajuta la căderea părului?

Doriți să încercați apă de orez pentru creșterea părului acasă? Iată ce trebuie să faceți:

Clătiți orezul nefiert în apă rece, apoi scurgeți-l. Orice tip de orez va funcționa.

Adăugați orezul într-un castron cu 1 ½ căni de apă. Lăsați amestecul să stea timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât apa să absoarbă nutrienții din orez.

Strecurați orezul. Se toarnă apa de orez într-o sticlă cu spray. Indicație: puteți folosi orezul înmuiat pentru gătit!

Spalarea parului

Spălați-vă părul cu șampon, apoi clătiți cu apă.

Aplicați apa de orez pe păr și pe scalp cu o sticlă de pulverizare, saturându-vă bine părul. Lasă apa de orez să stea pe părul tău timp de cel puțin 20 de minute.

Clătește-ți părul cu apă rece și coafează ca de obicei.

Apa de orez poate fi depozitată în frigider până la o săptămână. Dacă  doriți o puteți amesteca și cu șamponul sau balsamul.

Efectele secundare ale apei de orez asupra părului

Apa de orez vă poate îmbibă părul cu substanțe nutritive atât de necesare, plus oferă părului strălucire. Cu toate acestea, aveți grijă să nu exagerați! Deoarece apa de orez are un conținut ridicat de proteine, vă poate usca părul atunci când este utilizat prea des. Acest efect secundar este evident mai ales pentru cei cu păr predispus la uscăciune.

Apa de orez

Pentru cele mai bune rezultate, aplicați apă de orez pentru creșterea părului de cel mult două ori pe săptămână. Dacă părul tău se simte uscat, folosește un balsam precum Toppik Hair Building Conditioner înainte de a aplica tratamentul apei cu orez.

Ați încercat vreodată apă de orez pentru creșterea părului? Care au fost rezultatele tale?

Related products

64,90 RON 75,00 RON -10,10 RON
(5/5) din 5 comentarii
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.

67,90 RON 75,00 RON -7,10 RON
(4,8/5) din 10 comentarii
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

114,90 RON 135,00 RON -20,10 RON
(4,9/5) din 141 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Articole inrudite
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.