Sărbătorim venirea toamnei cu prețuri mici pentru tine! Perioada 17-20 septembrie. VEZI REDUCERILE

Inchide
perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Cum îți crești părul cărunt

Cum îți crești părul cărunt
Din ce în ce mai multe femei își cresc părul cărunt și își îmbrățișează culoarea naturală a părului. Și putem înțelege de ce! Creșterea părului cenușiu are atât de multe avantaje față de colorarea continuă. De exemplu, imaginează-ți toți banii pe care i-ai economisi dacă nu ar trebui să-ți vopsești rădăcinile la fiecare cinci săptămâni! Cu toate acestea, creșterea părului cenușiu este un angajament major și necesită multă răbdare pentru a trece prin faza de tranziție incomodă. Dar dacă ești gata să faci pasul, avem câteva sfaturi despre cum să creșteți cu gri părul gri.

1. Fă o schimbare majoră                                                

Dacă esti în căutarea celui mai rapid mod de a vă crește părul natural, poți să îți tunzi părul scurt. Foarte scurt. Conceptul este simplu: creșteți aproximativ un centimetru din rădăcinile. cenușii, apoi cere hairstylist-ului o coafură pixie. Dacă ești gata de o schimbare mare, aceasta ar putea fi soluția.!

Cu toate acestea, majoritatea femeilor nu sunt pregătite pentru o schimbare majoră a culorii și lungimii părului. Dacă dorești să îți mențineți lungimea în timp ce creșteți părul gri, continuă să citiți!

2. (Temporar) Colorează-ți rădăcinile

Dacă dorești să economisiți bani și să eviți o călătorie la salon, poți opta, de asemenea, pentru creșterea părului carunt. La urma urmei, mulți dintre noi ne găsim petrecând mult mai mult timp acasă în aceste zile! Va exista vreodată un moment mai bun pentru creșterea părului gri?

Cel mai probabil vor fi zile în care doriți să aruncați prosopul și să îți ascunzi rădăcinile gri. În acele zile, utilizează un pigment temporar pe rădăcini, cum ar fi Toppik Root Touch-Up Spray.

Toppik Root Touch-Up Spray este un pigment de pulverizare ușor de utilizat, cu uscare rapidă, care se agață de rădăcinile tale, camuflând instantaneu părul cenușiu. Root Touch-Up Spray este disponibil în cinci nuanțe. Alege nuanța care se potrivește cel mai bine cu părul tău colorat (nu cu rădăcinile tale), iar pigmenții flexibili de culoare se vor regla pentru a se potrivi perfect cu culoarea părului tău.

Root Touch-Up Spray se spală cu șampon și balsam, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceasta!

3. Optează pentru o culoare de tranziție a părului

O altă opțiune pentru creșterea părului gri este să încerci o culoare de tranziție a părului. Dacă ai o mulțime de fire cărunte și ți-ai colorat părul de mult timp, linia de delimitare dintre părul vopsit și culoarea naturală a părului poate fi foarte puternică. Pentru a amesteca acea linie de demarcație roagă-ți coafeza să vopsească șuvițe foarte subțiri pe tot părul. Acest lucru va ajuta la amestecarea firelor natural cu cele vopsite, creând un efect de sare și piper.

4. Ton cu șampon argintiu

Părul deschis (inclusiv părul cenușiu) este mai predispus la bronz. Pentru a neutraliza acele tonuri de galben, puteți folosi un șampon tonifiant violet sau argintiu. Doar ai grijă să nu-l folosești prea des, altfel ai putea ajunge cu păr de lavandă în loc de păr gri!

5. Obține asistență

Creșterea părului gri este o schimbare majoră. Nu numai că procesul necesită un angajament serios (cel puțin un an dacă părul tău este mai lung decât bărbia), dar îmbrățișarea rădăcinilor tale naturale este, de asemenea, o mare schimbare de identitate pentru majoritatea femeilor. Multe femei trec prin aceeași experiență! Interacțiunea cu alte femei care își cresc părul natural te poate ajuta să te simți mai puțin izolați în timpul fazei de tranziție incomode.

 

Related products

74,90 RON 95,00 RON -20,10 RON
(5/5) din 5 comentarii
INFO: până în ianuarie 2021, nuanța Blond mediu va fi indisponibilă. Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în...

114,90 RON 135,00 RON -20,10 RON
(4,9/5) din 141 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

68,90 RON 85,00 RON -16,10 RON
(4,2/5) din 10 comentarii
Acest aplicator de tip spray te ajută să aplici mai uşor, uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik. Este compatibil cu flacoanele de Toppik Fibers 12g şi 27g. În pachet primeşti gratuit şi un Hairliner,...

44,90 RON 55,00 RON -10,10 RON
(4/5) din 2 comentarii
Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt...
Articole inrudite
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.