Obține cel mai bun breton pentru păr subțire

Obține cel mai bun breton pentru păr subțire
Bretonul este o modalitate excelentă de a-ți schimba aspectul fără a-ți colora sau tăia drastic părul. Dar dacă ai părul subțire sau fin, este posibil să fi auzit că bretonul nu va funcționa pentru tipul dvs. de păr. Din fericire, asta nu este adevărat! Cu stilul potrivit, orice tip de păr poate avea breton. Esti curios să afli mai multe despre tăierea bretonului?

Cele mai bun breton pentru păr subțire

Cheia purtării bretonului este selectarea tipului potrivi. Evită bretonul greu și bont, deoarece acestea necesită mult păr, încearcă breton rar, creează aspectul unor franjuri fără a lua prea mult păr din părțile laterale ale capului.

Reține că bretonul crește rapid, așa că fii pregatit să alegi mai multe modele. Și te rog, nu încerca să îți tai bretonul acasă! Acest lucru este cel mai bine lăsat profesioniștilor.

Cum să aranjezi breton

Bretonul necesită un pic de stil suplimentar dimineața pentru a-l așeza corect. Urmează aceste sfaturi pentru a minimiza timpul de aranjare, astfel încât să poți ieși mai ușor pe ușă.

1. Evită balsamul pe bretonului

Bretonul are tendința de a se ingrașa mai repede decât restul părului. Din acest motiv, nu trebuie să folosești balsam de fiecare dată când te șamponezi pe părul.

2. Mai întâi usucă bretonul

Când îți usuci părul, asigurate că usuci mai întâi bretonul. Deoarece nu e la fel de des ca restul părului, se va usca mai repede la aer. Folosește o perie pentru a-l ajuta să se așeze plat.

3. Completează zonele rare ale liniei părului.

Deoarece bretonul ia părul de pe părțile laterale ale capului și îl deplasează în față, părțile laterale pot părea puțin subțiri. Poți aplica nanofibrele Toppik, va ajuta părul să arate instantaneu mai gros și mai plin.

4. Folosește șampon uscat pe breton.

Deoarece bretonul este în contact strâns cu fața ta, ele tinde să-ți îngrașe tenul și să devină mai gras decât restul părului. Un șampon uscat precum Batiste va ajuta la absorbția acestui ulei suplimentar ori de câte ori începe să scape de sub control. Păstreză o sticlă mică în geantă pentru absorbția uleiului.

5. Udă părul și începe din nou.

Dacă bretonul nu este corect, pur și simplu udați-l și coafați-l din nou! Deoarece este o cantitate atât de mică de păr, acesta poate fi coafat rapid cu un uscător și o perie.

Chiar dacă părul tău este fin și subțire, poți să-ți faci breton. Este doar o chestiune de a găsi bretonul potrivit pentru tine și cum să le aranjați. Urmează sfaturile noastre pentru cel mai bun breton și vei provoca invidie în cel mai scurt timp.

Related products

(167)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Fibre pentru păr rar Toppik 27g, pudră, pentru mascarea părului rar și subțire
Top Favorite

(96)
215,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

(11)
65,00 RON
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...

(10)
85,00 RON
Acest aplicator de tip spray te ajută să aplici mai uşor, uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik. Este compatibil cu flacoanele de Toppik Fibers 12g şi 27g. În pachet primeşti gratuit şi un Hairliner,...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×