Căderea părului și regenerarea TSH: fapt separat de ficțiune

Căderea părului și regenerarea TSH: fapt separat de ficțiune
Menopauza este o fază naturală a vieții fiecărei femei. Din păcate, pentru multe femei, menopauza are multe simptome incomode, cum ar fi bufeurile și chiar subțierea părului. Din fericire, există dovezi că TSH, altfel cunoscută sub numele de terapie de substituție hormonală, poate ajuta la oprirea și chiar inversarea pierderii hormonale a părului pentru unele femei. Pe de altă parte, unele femei au o experiență complet opusă și suferă în schimb de căderea părului TSH! În acest articol, separăm faptele de ficțiune când vine vorba de TSH și creșterea părului.

Ce este TSH?

În timpul menopauzei, nivelurile hormonale ale unei femei încep să se schimbe. Producția de estrogen și progesteron scade, în timp ce nivelul de testosteron crește. Aceste modificări ale hormonilor duc la dezechilibre care cauzează toate acele simptome neplăcute asociate de obicei cu menopauză, cum ar fi bufeurile, schimbările de dispoziție și căderea hormonală a părului.

TSH își propune să amelioreze simptomele incomode ale menopauzei prin echilibrarea nivelurilor hormonilor, fie prin ingestia de hormoni sintetici, fie bioidentici. TSH poate lua forma unor pastile, plasturi sau creme.

Cu toate acestea, TSH nu este lipsită de efectele sale secundare. Dacă sunteți curios cu privire la TSH, discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla dacă acest tratament este potrivit.

Legătura dintre TSH și creșterea părului

Estrogenul este legat de creșterea părului. De aceea, multe femei însărcinate au păr mai des și cu creștere mai rapidă - nivelurile lor ridicate de estrogen trimit foliculi de păr în exces.

Deci, se poate inversa căderea hormonală a părului cu TSH? În unele cazuri, da. Luând mai mulți hormoni estrogeni, unele femei în menopauză pot fi capabile să oprească și chiar să inverseze căderea hormonală a părului.

Ce zici de căderea părului TSH?

Din păcate, nu toate femeile care iau TSH pentru căderea părului la menopauză experimentează o regenerare a părului. De fapt, pentru unele femei, TSH agravează căderea părului. Dacă vă confruntați cu căderea părului TSH, discutați cu medicul dumneavoastră.

Cum să faci față pierderii hormonale a părului?

În timp ce TSH poate ajuta la regenerarea părului, acesta vine cu unele efecte secundare destul de grave. Veștile bune? Există o modalitate simplă prin care puteți masca căderea hormonală a părului fără a apela la TSH. Fibre pentru construirea părului Toppik!

Fibrele Toppik pentru construirea părului sunt fibre premium de cheratină, derivate natural, care sunt aproape identice cu părul uman. Aceste fibre au o încărcare electromagnetică naturală care le permite să se „agațe” de părul existent, creând instantaneu aspectul unui păr mai des. Acestea funcționează atât pentru femei, cât și pentru bărbați, precum și pentru toate tipurile de păr și texturi.

Cea mai bună parte? Fibrele sunt rezistente la vânt, ploaie și transpirație, deci nu este nevoie să omiteți antrenamentele și să vă faceți griji. De aceea, acestea sunt soluția de vânzare # 1  pentru femei și bărbați pentru a transforma instantaneu părul fin sau subțire!

Și sunt atât de ușor de utilizat!

 Urmați acești pași simpli:

Selectați nuanța care se potrivește cel mai bine cu culoarea părului la rădăcini. Fibrele vin în nouă nuanțe care se potrivi fiecărei culori a părului.

Coafează părul ca de obicei. Apoi aplică fibrele Toppik  pe zonele de subțire.

Pentru o aplicare mai precisă, scoate partea superioară a filtrului din flaconul de fibre și folosește aplicatorul de pulverizare. Aplicatorul de pulverizare permite, de asemenea, o aplicare mai ușoară pe părțile laterale și partea din față a capului.

Pentru rezultate îndelungate și strălucire naturală, aplicați FiberHold Spray.

 

Related products

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

(10)
85,00 RON
Acest aplicator de tip spray te ajută să aplici mai uşor, uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik. Este compatibil cu flacoanele de Toppik Fibers 12g şi 27g. În pachet primeşti gratuit şi un Hairliner,...
Fibre pentru păr rar Toppik 27g, pudră, pentru mascarea părului rar și subțire
Top Favorite

(96)
215,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

(11)
65,00 RON
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×