perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Cele mai mari 5 tendințe din 2021

Cele mai mari 5 tendințe din 2021
Cauți o nouă coafură în aceast an? Ai ajuns în locul potrivit. Am adunat câteva dintre cele mai mari tendințe din 2021. Continuă să citești pentru a afla alegerile noastre!

1. Shag-ul

Prezicem că shag-ul va fi cea mai mare tendință de păr din 2021. De ce? Pentru că această coafură din 2021 se simte atât de proaspătă după ani de păr lung și vârfuri tocite. În plus, funcționează pentru toate tipurile de păr și texturi!

Ne plac în special tunsorile de păr pentru părul fin sau subțire. Straturile îndepărtează volumul greu din păr, lăsându-ți părul ușor și plin de volum. Drept urmare, părul tău arată mai des și mai plin.

Dorești să îți crești și mai mult volumul de păr? Încercă Serul de îngroșare avansat Toppik Hair Fattener! Acest ser care mărește volumul adaugă grosime și strălucire tipurilor de păr fin și subțire. Aplică pe părul umed, apoi coafează ca de obicei pentru părul cu aspect mai des.

2. Încadrarea feței

Dacă îți place aspectul tunsorilor, dar nu ești pregătit să faci all-in, încearcă în schimb câteva straturi de încadrare a feței. Aceasta este o modalitate excelentă de a „înșela”, menținând în același timp lungimi mai mari.

3. Bucle de gamă liberă

Una dintre aspectele importante din 2020 este că mulți oameni au reușit să ia o pauză de la coafarea părului. După cum probabil știți deja, coafre mai puțină = păr mai sănătos. Astfel, femeile și-au putut crește părul la lungimi impresionant. În 2021, prezicem că femeile cu părul creț își vor schimba noile lungimi. Căută mai multe coafuri libere, care să profite la maximum de buclele naturale.

4. Bob scurt

Renunță la „tunsoare în carantină” și optează pentru un bob ras. Această coafură scurtă se simte proaspătă după un an de păr crescut. Ne place această tendință, deoarece este atât de ușor de coafat. Spăla-ți părul cu șampon și balsam Toppik Hair Building. Apoi aplică Serul de îngroșare avansat Toppik Hair Fattener Advanced Thickening Ser pe tot părul. Lasă părul să se usuce la aer. Uşor!

5. Pixie

Prezicem că mai multe femei vor încerca o tunsoare pixie. De ce nu? Aspectul este atemporal. În plus, cu carantina încă în desfășurare, acum este momentul perfect pentru a experimenta aspectul tău. De aceea, este una dintre tendințele noastre preferate.

Unele femei cu păr fin sau subțire se feresc de lungimile extra-scurte, deoarece își fac griji cu privire la apariția scalpului. Acolo vă poate ajuta Toppik Hair Building Fibers. Fibrele de păr Toppik sunt fibre naturale de cheratină care se prind de părul existent. Părul arată mai gros și mai plin - instantaneu! Alege nuanța care se potrivește cel mai bine cu culoarea naturală a rădăcinii. Foloște aplicatorul pentru a aplica fibre oriunde ai nevoie de o densitate puțin mai mare. Apoi blocați fibrele cu FiberHold Spray.

Sfat: pentru a adăuga un aspect natural în jurul liniei părului, utilizează Instrumentul nostru de optimizare a părului!

Care este tendința ta preferată 2021?

Related products

135,00 RON
(4,9/5) din 139 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

75,00 RON
(4,8/5) din 10 comentarii
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...
Articole inrudite
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.