perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Cum să-ți crești părul mai repede?

Cum să-ți crești părul mai repede?
O tunsoare prea scurtă vă face să doriți ca părul dvs. să crească mai repede? Am fost cu toții acolo. Desigur, părul tău va crește în cele din urmă, dar există o modalitate de a face părul să crească mai repede?

Determinarea vitezei de creștere a părului

Puteți lua cu siguranță măsuri pentru a vă maximiza creșterea părului prin prevenirea ruperii, dar veți fi limitat de viteza de creștere a părului. Cel mult, părul crește o jumătate de centimetru pe lună. Asta înseamnă doar șase centimetri pe an.

Părul tuturor crește la ritmuri diferite. Viteza cu care crește părul în timpul fazei anagene a ciclului de creștere a părului este determinată de o serie de factori, printre care genetica, vârsta, tipul de păr și sănătatea generală. Din păcate, știința nu a găsit încă o modalitate de a-ți îmbunătăți viteza de creștere naturală a părului.

Sfatul de creștere a părului # 1: Șampon mai puțin

Nu trebuie să șamponați în fiecare zi, chiar dacă vă antrenați. După o ședință de gimnastică, clătește pur și simplu părul cu apă caldă și masează-ți scalpul cu vârful degetelor. Dacă părul tău se simte gras între spălări, încearcă un șampon uscat. Pulverizați șamponul uscat în rădăcini.


Când vă spălați părul, utilizați întotdeauna un șampon delicat, precum șamponul Toppik Hair Building, fără SLS și fără parabeni. Șamponul Toppik este special conceput pentru a curăța ușor părul fin și subțire, oferindu-i volum și plinătate. Concentrați-vă atenția asupra scalpului unde se produce cea mai mare acumulare și evitați lungimea părului pentru a preveni uscăciunea.

Sfat pentru creșterea părului # 2: Limitarea căldurii

Dacă doriți să crească păr mai sănătos, va trebui să vă luați la revedere de la uneltele cu căldură sau, cel puțin, să le folosiți doar pentru ocazii speciale. Instrumentele de căldură fac părul tău să arate bine temporar, dar pe termen lung cauzează mai multe daune.

Și atunci când folosiți placa de păr sau ondulatorul pentru o ocazie specială, folosiți întotdeauna un agent de protecție împotriva căldurii pentru a apăra părul împotriva oricăror daune inutile.

Sfat pentru creșterea părului # 3: Balsam

Pentru a preveni ruperea, este esențial să vă păstrați părul hidratat. Nu uitați, părul uscat = rupere și vârfurile despicate. Pentru a vă păstra părul sănătos, veți avea nevoie de câteva tipuri diferite de balsamuri în arsenalul de îngrijire a părului.

Deși nu vă recomandăm să vă spălați părul în fiecare zi, atunci când îl spălați, veți avea nevoie de un balsam blând și de înaltă calitate precum balsamul Toppik. Este formulat cu un complex hrănitor din proteine ​​de cheratină și aloe pentru a lăsa părul mai puternic, mai gros și mai sănătos.

O dată pe săptămână, schimbați-vă balsamul de zi cu zi pentru un balsam profund sau mască de păr. Acest tip de tratament va face o mare diferență, ajutând la protejarea firelor împotriva capetelor despicate. Pentru părul uscat, aplicați balsamul pe părul umed cu o seară înainte de șamponare și dormiți cu părul într-un prosop pentru a permite timp produsului să îți facă magia.

Experimentați pentru a găsi produsele potrivite și tehnicile de aplicare pentru tipul dvs. unic de păr. Părul tuturor este diferit, deci ceea ce funcționează pentru prietena ta ar putea să nu funcționeze neapărat pentru tine.

Sfat pentru creșterea părului # 4: Fii blând atunci când îți speli părul

Nu putem repeta acest lucru suficient: fiți GENTLE cu părul. Aveți grijă de fiecare dată când vă periați părul pentru a preveni ruperea. Folosiți doar un pieptene cu dinți largi pentru părul ud. Începeți întotdeauna la capete și  încet spre rădăcini.

Related products

75,00 RON
(4,8/5) din 10 comentarii
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

135,00 RON
(4,9/5) din 138 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Articole inrudite
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.