perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Cum mascăm rădăcinile crescute acasă

Cum mascăm rădăcinile crescute acasă
Chiar dacă părul nu este în fruntea listei lucrurilor care să ne preocupe în aceste vremuri dificile, uneori, grija de aspectul nostru personal ne poate ajuta să simțim normalitatea cu care ne-am obișnuit. Dacă părul tău este vopsit în mod regulat, până în acest moment probabil ai observat niște rădăcini semnificative. Deci, care sunt opțiunile tale? Continuă să citești pentru a afla toate opțiunile disponibile de la kit-uri de vopsit acasa până la spray-uri pentru mascarea rădăcinilor crescute.

1. Încearcă spray-ul Toppik Root Touch-up


Dacă ai un apel video și dorești să îți deghizezi cât mai repede rădăcinile, spray-ul Toppik Root Touch-up este cea mai bună opțiune. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt vopsit. Fiecare nuanță este special formulată pentru a uniformiza culoarea rădăcinilor, de a împrospăta aspectul șuvițelor și de a acoperi părul cărunt. Această formulă lejeră se usucă rapid și durează până la următoarea spălare.

cum maschez radacinile crescute sau carunte

Și având în vedere că Toppik Root Touch-Up Spray nu schimbă definitiv culoarea părului, nu există nicio șansă să cheltuiți sute de lei pentru o corecție a culorii.

metoda usoara si rapida de a masca ascunde radacinile crescute carunte

2. Alege fibrele pentru păr

O altă soluție rapidă pentru masarea rădăcinilor este să folosești fibre pentru păr Toppik. Sunt încărcate electrostatic, lucru ce le permite să fie atrase ca un magnet de părul tău. În mod obișnuit, fibrele pentru păr Toppik sunt folosite pentru a crea instant un aspect de păr mai des. Însă, multitudinea de nuanțe și faptul că acestea pot fi combinate între ele, fac din aceste fibre pentru păr un produs perfect pentru mascarea rădăcinilor crescute.

cea mai usoara metoda pentru parul rar si subtire carunt crescut radacini

Pentru a-ți masca rădăcinile crescute cu fibrele pentru păr Toppik, îndepărtează mai întâi sita flaconolui și înlocuiește-o cu aplicatorul de tip spray. Apoi, pulverizează rădăcinile crescute și tamponează ușor cu degetele pentru a uniformiza mai bine fibrele pentru păr. În partea din față, pe linia părului, folosește hairliner-ul pentru a obține un aspect cât mai natural. Finalizează coafura cu fixativul Fiberhold și ești gata! 

3.Vopsește-te acasă

Dacă cauți o metodă permanentă de mascare a rădăcinilor crescute poți să folosești o vopsea din comerț. Este foarte simplu și sunt zeci de tutoriale pe internet despre cum să obții culoarea dorită. Poți chiar să te sfătuiești despre cum să obți culoearea dorită într-un grup de facebook dedicat podoabei capilare.
Kinga Boros ne arată cum putem să ne vopsim singure acasă în video-ul de mai jos.
4.Nu le vopsești

Suntem toți în aceiași barcă. Indiferent dacă ai rădăcini, părul este prea lung sau ai nevoie de pedichiură - #stămacasă în siguranță! Și dacă te-ai săturat să te uiți la rădăcinile tale, poți purta întotdeauna o bendiță sau un batic chic până când în sfârșit poți să-ți vizitezi stilistul din nou.

radacini carunte crescute cum maschez

Tu cum te descurci cu rădăcinile? Împărtășește-ți experiența cu alți cititori în secțiunea de comentarii de mai jos!

Related products

55,00 RON
(3/5) din 1 comentarii
Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt...

95,00 RON
(5/5) din 4 comentarii
INFO: până în ianuarie 2021, nuanța Blond mediu va fi indisponibilă. Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în...

65,00 RON
(4,6/5) din 10 comentarii
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.