Uleiul de dovleac ajută la creșterea părului?

Uleiul de dovleac ajută la creșterea părului?
Dovleacul este adesea apreciat de specialiștii în sănătate ca un aliment sănătos, datorită conținutului ridicat de vitamine. Însă, dovleacul este în centrul atenției noastre deoarece ne-a trecut pe la ureche un zvon cum că uleiul de dovleac poate ajuta la creșterea părului și nu ne-am putut abține să nu cercetăm afirmația. Deși nu există niciun dubiu că dovleacul este delicios, ajută într-adevăr să-ți crească părul mai repede? Continuă să citești pentru a afla dacă poți folosi uleiul de dovleac pentru creșterea părului și ce metode încercate și adevărate de a face părul mai des și mai bogat am descoperit.

Ulei de dovleac pentru creșterea părului: dovezi

Dacă ești un iubitor de dovleac, ai putea fi încântat să afli că există unele dovezi științifice timpurii care susțin faptul că uleiul de dovleac ajută la creșterea și prevenirea căderii părului, în special la bărbați. Dar înainte să ieși și să cumperi produse pe bază de dovleac, reține că aceste teorii se bazează pe câteva studii mici. Sunt necesare mai multe cercetări științifice pentru a demonstra că uleiul de dovleac stimulează creșterea părului.

ULEIUL DE DUVLEAC stimuleaza cresterea parului toppik blog 21-min

Cum se face o mască de păr cu dovleac


Chiar dacă consumul de ulei de dovleac nu demonstrează că ajută la creșterea părului, poți încă să incluzi dovleacul în rutina ta de îngrijire. Ca și alte uleiuri hrănitoare pentru păr, cum ar fi uleiul de cocos și cel de avocado, poți folosi ulei de dovleac pentru a face o mască hidratantă. Menținerea părului hidratat poate ajuta la menținerea sănătății podoabei capilare și la prevenirea ruperii care duce la subțiere și deteriorare.

Instrucțiunile pentru a-ți face propria mască de păr de dovleac nu ar putea fi mai simple:

  1. Folosind un cuptor cu microunde sau aragazul, încălzește ușor ¼ până la ½ cană de ulei din semințe de dovleac. Folosește mai mult ulei de dovleac pentru un păr mai lung.
  2. Uleiul ar trebui să fie cald, dar nu fierbinte. Testează ce temperatură are pe încheietura mâinii înainte de a aplica pe păr.
  3. Folosește vârful degetelor pentru a masa ușor uleiul pe scalp.
  4. Înfășoară părul într-un prosop sau într-o cască de duș și lasă uleiul să acționeze timp de 30 de minute.
  5. Apoi, spălă-te cu un șampon blând, precum șamponul Toppik Hair Building.


Poți utiliza această mască o dată pe lună. Dar fii atent! Înainte de a încerca orice rețetă de îngrijire a părului, fă întotdeauna un mic test de piele. Dacă ai alergii sau sensibilități la oricare dintre ingrediente, nu le folosi.

O metodă dovedită pentru un păr cu aspect mai des

Dacă ești în căutarea unui păr mai des, cu aspect mai bogat, INSTANT, încercă acum pudra pentru chelie Toppik; este soluția cosmetică # 1 pentru femei și bărbați ce transformă instantaneu părul rar și subțire. Nanofibrele sunt realizate cu proteine de keratină naturală premium, de calitate, ceea ce le face să fie aproape identice cu părul uman. Astfel, se îmbină nedetectabil cu aproape orice nuanță, ascunzând instantaneu căderea părului și făcând părul să pară mai des și mai bogat. Fibrele pentru păr rar sunt încărcate electrostatic, ceea ce creează un efect magnetic, agățându-se chiar și de cele mai mici fire de păr, pentru un aspect natural, care durează până la următoarea șamponare. Sunt create atât pentru bărbați, cât și pentru femei și se potrivește cu fiecare tip de păr, textură și culoare.

APLICARE TOPPIK INAINTE SI DUPA PAR MAI DES INSTANT-min

Pe site-ul nostru poți să vezi mai multe rezultate reale de la clienți

Cum se aplică fibrele de păr Toppik pentru un aspect de păr mai des INSTANT: 

  1. Părul trebuie să fie uscat  în prealabil și se poate aranja, ca de obicei. Apoi aplică nanofibrele Toppik pe zonele cu păr rar și subțire. 
  2. Tapează ușor părul cu degetele sau cu piaptănul pentru a dispersa produsul în păr.
  3.  Pentru rezultate de durată aplică fixativul Toppik Fiberhold
  4. Dacă dorești o aplicare mai precisă, utilizează aplicatorul de tip spray împreună cu hairlinerul, ce conferă un aspect natural de-a lungul liniei părului. 

 Ai încercat vreodată uleiul de dovleac pentru creșterea părului? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos! 

Related products

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

(10)
85,00 RON
Acest aplicator de tip spray te ajută să aplici mai uşor, uniform şi cu mai multă precizie nanofibrele Toppik. Este compatibil cu flacoanele de Toppik Fibers 12g şi 27g. În pachet primeşti gratuit şi un Hairliner,...

(11)
65,00 RON
Fixativul Fiberhold Spray a fost special creat pentru a întări legătura dintre nanofibrele Toppik şi firele de păr.Fiind rezistent împotriva ploii, vântului şi transpiraţiei, te vei veţi simţi în siguranţă indiferent...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g Starter Kit (pudră, aplicator, fixativ)
Top Favorite
Limited special offer

(40)
259,00 RON 285,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (12g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×