Cele mai potrivite nuanțe pentru părul subțire

Cele mai potrivite nuanțe pentru părul subțire
Cu atât de mult timp petrecut în casă, este momentul perfect să începi să te gândești la modalități de a-ți reînnoi stilul. Pentru cei dintre noi, cu părul rar și subțire, schimbarea culorii părului nu numai că îți revigorează întregul aspect, ci poate de fapt să dea impresia unui păr mai des. Cu tehnicile potrivite, stilistul tău poate adăuga câteva modificări subtile părului tău pentru obținerea unui volum natural. În acest articol, vom arunca o privire asupra celor mai bune nuanțe pentru părul subțire și vom oferi sfaturi de la experți care te vor ajuta să găsiți nuanța potrivită pentru tine. Să începem!

Brunet chocolatiu

Clasicul brunet este o nuanță care este populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De la șaten până la ciocolatiu închis-brunet, aceste tonalități conferă un aspect minunat pentru cei cu părul rar. De ce? Vopsirea nuanțelor mai închise a părului este de obicei mai puțin dăunătoare decât o nuanță deschisă la culoare, ceea ce este un lucru minunat pentru părul subțire care este deja predispus la deteriorare. În plus, nuanțele închise se potrivesc aproape tuturor, indiferent de tenul pe care îl ai.
Sfat! Poți folosi vopsele naturale pe bază de henna pentru un păr frumos și sănătos! Și dacă din diverse motive nu îți surâde ideea de a te vopsi cu henna poți la fel de bine să îți faci acasă propria vopsea naturală din coji de nucă fiind cea mai bună variantă de nuanțe pentru părul subțire

brunette chocolatiu-TOPPIK pentru par rar


Blond neutru

Blondul deschis este o nuanță dorită multe femei și bărbați, însă decolorarea părului până la punctul de rupere nu este, cu siguranță, de dorit. În schimb, blondul neutru este o varinată bună dintre nuanțe pentru părul subțire. Este creat amestecând o cantitate egală de tonuri calde și reci, care se anulează reciproc lăsând părul cu o culoare neutră. Se pare că acest aspect se potrivește perfect oricui, din cauza tonului său neutru. Cu toate acestea, această nuanță este o opțiune excelentă pentru cei cu pielea deschisă și părul fin, deoarece rădăcinile crescute au un contrast mai mic cu scalpul. Totuși, dacă îți dorești mascarea rădăcinilor crescute, trebuie doar să aplici produsul nostru special: Toppik Root Touch. Poți folosi și fibrele de păr Toppik deoarece se amestecă nedetectabil cu șuvițele de păr existente, și în plus ascund instantaneu zonele cu păr rar și subțire.

blond neutru-toppik romania blog

Curcubeu

Atrage atenția de lipsa de volum a părului tău adăugând culori distractive, neașteptate, precum roz și mov. Ai încredere în noi, dacă ai un păr roz, nimeni nu va observa părul rar și subțire! Dar atenție, nu trebuie să îți albești părul pentru a încerca să obții un curcubeu. Produsele noi de pe piață îți permit să adaugi o nouă culoare părului tău fără să-l decolorezi. Astfel și aceste culori în vogă devine o bună variantă dintre nuanțe pentru părul subțire

curcubeu in par-toppik romania blog

Ce trebuie să știți despre vopsirea părului fin, rar sau subțire

Deși vopsirea părului îți poate deteriora vârfurile, există câteva tehnici care pot fi utilizate pentru a ajuta la reducerea daunelor și a maximiza nuanța obținută.
Cel mai sigur lucru de făcut atunci când îți vopsești părul este să apelezi la un profesionist. Dar, dacă acest lucru nu este o opțiune pentru tine, asigură-te că citești și urmezi instrucțiunile complete de pe vopseaua folosită atunci când îți vopsești părul acasă.

Iată 5 sfaturi pentru experți care să vă ghideze pe parcurs:

  • Testează o mică părticică din produs pe piele pentru a verifica dacă . nu ai reacții adverse la vopseaua de păr.
  • Vopseaua de păr își face efectul mai repede pe părul fin și subțire, astfel încât are tendința de a ieși mai întunecat sau mai deschis. Fii atentă la timp și nu o lăsa mai mult decât este descris în instrucțiuni.
  • Împărte părul în mai multe secțiuni și colorează zone mici simultan pentru a te asigura că aplicarea este uniformă și precisă pe păr.
  • Vopsește-te mai rar, deoarece părul fin păstrează mai mult timp moleculele de culoare, ajutând vopseaua să dureze mai mult și să nu se estompeze nuanța.
  • De fiecare dată când de vopsești folosește și produse care hrănesc părul cum ar fi serul densificator Toppik.

Ai o tehnică secretă de vopsire a părului pentru mascarea părului subțire? Care este cea mai bună variantă a ta de nuanțe pentru părul subțire? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Related products
Toppik Root Touch Up 50ml - spray pentru mascarea rădăcinilor părului vopsit sau cărunt
LICHIDARE DE STOC
Limited special offer

(2)
41,25 RON 55,00 RON -25%
Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt...
Toppik Root Touch Up 98ml - spray pentru mascarea rădăcinilor părului vopsit sau cărunt
LICHIDARE DE STOC
Limited special offer

(5)
71,25 RON 95,00 RON -25%
Spray-ul Root Touch Up vă acoperă instant rădăcinile și părul cărunt. Aplicatorul unic de înaltă precizie permite retușul facil al rădăcinilor, în câteva secunde, pentru a crește durata aspectului de păr proaspăt...

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g + Aplicator Duo, Hairliner cadou!
Top Favorite
Limited special offer

(43)
199,00 RON 220,00 RON -21,00 RON
Pachet promoţional pentru flaconul de Toppik Fibers 12g şi Spray Applicator Duo.
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×