Cand au nevoie bărbații de balsam pentru păr?

Cand au nevoie bărbații de balsam pentru păr?
Care este rutina ta de spălare a părului? Dacă ești genul care doar se șamponează, este timpul să adaugi balsam atunci când faci duș. Continuă să citești pentru a afla de ce balsamul este absolut necesar pentru bărbați și cum să-l alegi pe cel mai potrivit pentru părul tău.

Este balsamul de păr absolut necesar pentru bărbați?

Pe scurt: da, bărbații ar trebui să folosească balsam de păr. Degradarea părului poate să vă usuce părul. Ca un rezultat părul tău poate să nu arate așa de bine, orice ai pune în el, sau orice freză ai avea. În timp ce șamponul este bun pentru curățarea impurităților, trebuie, de asemenea, să îți menții părul hidratat.

Balsamul hidratează părul în exteriorul cuticulelor firului de păr, prin infuzarea nutrienților pe care îi conține, facându-le să aibe un aspect sănătos. Acesta este un pas ușor de adăugat rutinei de zi cu zi – gândește-te la balsam ca la o unealtă de îngrijire ce te face să arăți bine.

Și da, și tu ai nevoie de balsam! Singura împrejurare în care poți să nu folosești balsam este dacă te razi în cap. Balsamul este esențial în păstrarea sănătății părului tău.

Alegerea celui mai bun balsam de păr pentru bărbați în funcție de tipul de păr

Alegerea celui mai bun balsam de păr pentru bărbați în funcție de tipul de păr

Alegerea celui mai bun balsam de păr potrivit tipului tău de păr. Identifică tipul de păr pe care îl ai și descoperă ce tip de balsam va funcționa pentru tine.

Păr rar și subțire

Bărbații cu păr rar și subțire trebuie să evite folosirea balsamului gras.

Dar, aceasta nu este o scuză pentru a sării pesta balsam! Până la urmă, fără hidratare părul poate să se subțieze și să se rupă. Și crede-mă asta e ultimul lucru pe care ți-l dorești!

De aceea, noi recomandăm folosirea balsamului Toppik. Formula conține aloe vera pentru a hidrata părul, întărindu-l, ceea ce îl face să pară mai gros. Folosește-l împreună cu șamponul Toppik pentru cele mai bune rezultate!

Păr rar și subțire

Părul uscat

Părul uscat este predispus la rupere și degradare. Faptul că ai părul uscat poate fi genetic sau cauzat de folosirea excesivă a produselor de păr. Oricare ar fi cazul, Părul uscat are nevoie de utilizarea frecventă a unui balsam care să îl hidrateze.

Părul gras

Chiar dacă ai părul gras, ai nevoie de hidratare după șamponare. Folosește balsamul Toppik! Acesta hidratează părul în profunzime fără să îl îngrașe.

Tu folosești balsam de păr? Spune-ne în comentarii!

 

Related products
Articole inrudite
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Contact

Pentru comenzi telefonice sau orice întrebări referitoare la produsele Toppik, ne poţi contacta la numărul:

0757.640.318

(Luni-Vineri 9:00-16:00)

Settings

Click for more products.
No produts were found.