Cum să crești părul scurt

Cum să crești părul scurt
Creșterea părului scurt este un adevarat test de răbdare. Părul crește maxim 1 inch / lună. Perioada de așteptare poate fi un lung, lung test de răbdare pentru tine. Și în timp ce nanofibrele Toppik pot să îți facă părul să arate de două ori mai des instant, din păcate, nu pot să îți facă părul să arate mai lung. Indiferent dacă crești o tunsoare Bob sau un păr mai scurt, aplică sfaturile de mai jos pentru a crește părul scurt.

Tunde-ți vârfurile regulat

Tunderea regulată a vârfurilor este probabil ultima chestie pe care vrei să o faci când vrei să îți crești părul mai repede, dar crede-ne pe cuvânt cu asta!

Părul tău crește regulat de la rădăcină. Așa că în timp ce îți crești părul scurt, va trebui să aștepți pentru părul de la baza rădăcinilor să ajungă părul de la vârfuri, iar în timp ce se produce creșterea riști să se degradeze vârfurile.

Așa că, pentru a preveni un dezastru, vizitează-ți regulat stilistul pentru tunderea vârfurilor! Nu ai încredere în stilit? Sunt o gramadă de trucuri de tăiere a vârfurilor acasa, dar ATENȚIE! Întodeauna folosește o foarfecă profesională pentru că altfel riști să degradezi mai tare vârfurile!

Tunde-ți vârfurile regulat

Concentrează-te pe creșterea sănătoasă a părului

Părul degradat se rupe mai ușor si este predispus la cădere! Deci scopul tău este să crești părul scurt, deci ai grijă să menții sănătatea părului tau pe tot parcursul creșterii pentru a obține cele mai bune rezultate!

• Use a gentle, non-stripping shampoo like Toppik Hair Building Shampoo to cleanse hair two to three times per week.
• Întotdeauna după șamponare folosește un balsam hidratant ca și balsamul Toppik
• Evită folosirea decoloranților sau a oricăror produse chimice, care pot dauna părului
• Pentru bucle folosește bigudiurile, iar dacă chiar este nevoie întotdeaunafolosește protecție pentru păr înainte de uscarea cu feonul, folosirea plăcii sau a ondulatorului electric
• Dacă ți se încurcă părul aplică puțin balsam pe vârfuri, sau ulei pentru păr înainte să-l piepteni

Accesorizează-l

Accesoriile sunt cheia creșterii părului scurt! Cordeluțele, beretele, fundițele, baticurile și agrafele sunt soluția perfectă când nu ști cum să obți un look între tunsori.

De exemplu poti sa il rasucesti si sa il prinzi cu agrafe pentru a crea o coafura desăvârșită. Apoi aplica nanofibrele Toppik cu aplicatorul de tip spray pentru a ascunde scalpul în zonele unde părul este răsucit.

O singură chestie să te asiguri că nu dormi cu accesoriile în cap pentru că tensiunea provocată de aceastea pot să rupă firele de păr.

Folosește extensii de păr

Extensiile de păr sunt o opțiune bună de a crea aparența unui păr mai lung în timp ce aștepți ca părul natural să îți crească.

Dacă alegi extensiile, ai grijă să vizitezi hairstylistul care are pregătire în atașarea exntensiilor unui păr scurt. În caz contrar, poți să riști să îți degradezi părul tău natural, cauzând chiar mai mult rău oprului tău – iar acest lucru este exact opusul a ceea ce îți dorești.

Corp sănătos=păr sănătos

Nu există o soluție care să producă creșterea miraculoasă a părului. Cu toate acestea, poți să te asiguri că foliculii firului de păr primesc toate suplimentele de care au nevoie pentru o creștere rapidă și sănătoasă. Acest lucru îl poți face având o dietă sănătoasă bogată în proteine, vitamine și grăsimi sănătoase. Poți suplimenta dieta cu suplimente pentru creșterea părului. Amintește-ți un corp sănătos te ajută să creșterea sănătoasă a părului.

Corp sănătos=păr sănătos
Ai răbdare în timp ce aștepți să îți crească părul

Nu este amuzant, dar dacă vrei să îți crești părul scurt trebuie să te înarmezi din plin cu răbdare. Între timp documenteazăte despre alte povești de success ale persoanelor care și-au crescut părul scurt. S-ar putea să îți dea putere să treci peste această etapă mai sigură pe tine.

Cu puțină răbdare și determinare, părul tău va crește lung cât ai zice pește!

Tu ți-ai crescut vreodată părul scurt? Împărtășește experiența ta cu alți cititori Toppik în comentarii!

Related products

(2)
75,00 RON
Balsamul Toppik cu efect hidratant revitalizează părul deteriorat, subţire sau prea fin, lăsându-l strălucitor, descurcat şi foarte uşor de pieptănat.

(10)
75,00 RON
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

(166)
135,00 RON
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
PROMO:Fibre pentru păr rar Toppik 12g Starter Kit (pudră, aplicator, fixativ)
Top Favorite
Limited special offer

(40)
259,00 RON 285,00 RON -26,00 RON
Pachetul conţine flaconul de nanofibre Toppik (12g), fixativul Fiberhold (118ml) şi aplicatorul de tip spray, toate la un preţ promoţional!
Știai că?
ADAUGĂ UN COMENTARIU
Leave a Reply
Vă rugăm să vă conectați pentru a lăsa un comentariu.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Intră în contul tău Toppik

Ai acces la istoricul comenzilor, comandă rapidă și oferte personalizate pentru tine.

×