perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Legătura dintre consumul de alcool și căderea părului

Legătura dintre consumul de alcool și căderea părului
Este normal să îți cadă 50 până la 100 de fire de păr pe zi, dar dacă observi că îți cade mai mult păr ar trebui să te uiți la stilul de viață practicat și să te intrebi care e problema? Crezi că consumul de alcool poate cauza căderea părului? Continuă să citești pentru a afla care este legătura dintre consumul de alcool și pierderea părului.

În timpul în care cauți rezolvarea la problema de cădere a părului, poți folosi Nanofibrele Toppik pentru un efect INSTANT și DE DURATĂ!

Este vreo legătură între consumul de alcool și căderea părului?

Este o legătură mică directă între consumul moderat de alcool și căderea părului. Cu toate acestea, consumul excesiv de alcool poate duce la un deficit de vitamine . Acest lucru se poate întâmpla din 2 motive:

1.Consumul excesiv de alcool poate să meargă mână în mână cu o dietă precară. Când nu mănânci destui micronutrienți – aka vitamine și minerale – încetinește sau chiar oprește creșterea noilor folicului de păr.

2. Alcoolul poate interfera cu capacitatea de absorție, stocare și metabolizare a nutrienților care sunt esențiali în creșterea părului. Consumul excesiv de alcool poate duce în special la deficiențe de fier, zinc și cupru.

Caderea parului si alcoolul
Un studiu realizat în Korea in 2013 relatează faptul că deficiența de fier poate influența căderea părului. În timp ce un alt studiu realizat tot in 2013 și publicat în Anuarele Dematologiei indică faptul că deficiențele de zinc și cupru joacă un rol important în căderea părului.

Cu alte cuvinte consumul de alcool poate produce deficiențe de zinc, cupru și fier din organism, care la rândul lor incluențează căderea părului.

Deshidratarea și căderea părului

Cu toate acestea, nu trebuie să fii un consumator de alcool “înrăit” ca acesta să inflențeze căderea părului. Alcoolul este diuretic, ceea ce înseamnă că afectează felul în care se produce absorția de lichide în organism.

Astfel, consumul de alcool poate duce la deshidratare. Apa este esențială în transportul nutrienților în organism. Acest lucru include și transportul nutrienților în foliculii firului de păr. Dehidratarea cronică poate duce la subțierea foliculilor de păr ce poate produce ruperea firelor de păr. Consumul de apă nu ajută la creșterea părului direct, dar ajută la reducerea căderii și ruperii firelor de păr cauzate de deshidratare.

gagica cu sticla in mana

Mascarea căderii părului

Dacă suferi de căderea părului, te sfătuim să îți faci o programare la un dermatolog. Acesta t epoate ajuta să descoperi adevărata cauză a căderii părului.

De asemenea poți folosi sfaturile de mai jos pentru a-ți ajuta părul să arate mai bogat:
• Tunden-te. În general părul mai scurt arată mai bogat deoarece părul lung întinde firele de păr în jos.

• Schimbă-ți balsamul cu unul mai light. Balsamul de păr Toppik hidratează firele uscate pentru a prevenii ruperea lor. Formula sa light nu încarcă firul de păr și astfel acesta nu se întinde în jos.

• Folosește un ser de întărire. Serul Toppik întărește firele de păr și astfel părul pare mai des și mai bogat.

• Încearcă nanofibrele Toppik. Acestea sunt special create dintr-o keratină de tip premium și sunt încarcate electrostativ invers decât firul de păr pentru a se prinde de cele mai subțiri fire și pentru a oferi un aspect de păr des și bogat instant.

Consumul excesiv de alcool pe lângă faptul că produce deficiențe în organism, poate să producă și căderea părului. De asemenea acesta poate să producă multe alte probleme de sănătate. Dacă crezi că ai o problemă legată de consumul excesiv de alcool, adresează-te de urgență medicului tău pentru îngrijiri medicale și suport!
Related products

75,00 RON
(4,8/5) din 10 comentarii
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

135,00 RON
(4,9/5) din 138 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.