perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Ghidul de îngrijire al bărbii

Ghidul de îngrijire al bărbii
Majoritatea bărbaților presupun că barba este relativ lipsită de întreținere. Dar dacă îți dorești o barbă îngrijită, atractivă și sănătoasă, va trebui să depui puțin efort suplimentar. Continuă să citești ghidul nostru de îngrijire a bărbii pentru a afla cum să ai mai multă grijă de barba ta.

Și amintește-ți: dacă barba ta are zone neuniforme, poți întotdeauna să umpli spațiile mici utilizând Toppik Hair Building Fibers cu Toppik Hairline Optimizer.

Ghidul de îngrijire al bărbii


Curățarea bărbii

curata barba si foloseste toppik pentru a umple golurile
Curățarea bărbii este cheia pentru spălarea excesului de praf și sebum care îți poate irita pielea de sub barbă. De aceea îți recomandăm să îți speli barba de câteva ori pe săptămână. Dar nu poți folosi orice săpun. O soluție delicată destinată feței sau chiar un șampon va preveni uscarea firelor de păr.


Umezește-ți barba, apoi stoarce o mică cantitate de produs în mână si aplică pe față. Trece-ți ușor produsul prin barbă și masează pielea, apoi clătește bine.


Folosirea balsamului


Barba ta are nevoie de o hidratare suplimentară pentru a o menține sănătoasă. După șamponare, aplică balsam pe barbă și lasă-l să stea pentru un minut sau două în timp ce produsul acționează. Clătește bine pentru a preveni apariția acneei pe pielea de desubt.


Aplică ulei


Cel mai important produs din rutina de îngrijire a bărbii este un ulei de barbă de înaltă calitate. Uzura zilnică poate face părul tău facial fragil, deci trebuie să aplici ulei de barbă în fiecare zi când ieși din duș pentru a-ți menține barba moale. Gândește-te la asta ca la un balsam de buze, dar pentru barba ta.


Încălzește câteva picături de ulei în mâini, apoi aplică pe barbă folosind vârfurile degetelor. Bărbile mai scurte vor necesita 3 sau 4 picături de ulei de barbă, în timp ce bărbile mai lungi pot necesita până la 8 picături de ulei de barbă pentru o hidratare adecvată. Trece ușor degetele prin barbă și utilizează o perie pentru a distribui uniform produsul.


Poți, de asemenea, să reaplici uleiul de barbă pe parcursul zilei când simți că barba ta are nevoie de puțină hidratare suplimentară.


Tunde

tunderea barbii ca sa acoperi golurile foloseste Toppik
Îți recomandăm să îți tunzi barba în fiecare săptămână sau două. Acest lucru te ajută la prevenirea ruperii și a vârfurilor despicate. În plus, este esențial să te asiguri că barba ta arată îngrijită.


Stilul


Dacă barba ta este nărăvașă, poți folosi un balsam de barbă pentru a netezi și a-i da forma dorită. Poți folosi chiar și un uscător de păr pentru a-ți netezi barba! La final aplica nanofibrele Toppik pentru a umple zonele cu păr rar ale bărbii și a o face să pară mai plină.
Sfat: atașază aplicatorul Toppik și utilizează-l împreună cu Toppik Hairline Optimizer pentru a crea o linie naturală de-a lungul marginilor bărbii.

Pentru a finaliza aspectul, pulverizați ușor cu Toppik FiberHold Spray. În timp ce fibrele sunt încărcate static și se vor 'lipi' de barbă, spray-ul FiberHold oferă un finisaj frumos, natural și va ajuta fibrele să reziste mai bine.

Care este rutina ta de îngrijire a bărbii? Ai folosit vreodată  nanofibrele Toppik pentru părul facial? Scrie-ne în comentarii!

Related products

135,00 RON
(4,9/5) din 138 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

215,00 RON
(4,9/5) din 86 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...
Articole inrudite
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.