HELLO SUMMER: În perioada 16-22 iunie ți-am pregătit super reduceri! VEZI TOATE PRODUSELE

Inchide
perm_identity
Sign In

Login rapid cu:

  • Google
Sau

Primele semne ale cheliei?

Primele semne ale cheliei?
Primele semne ale cheliei? Ai ajuns unde trebuie! Mai mult de 50% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani suferă de căderea părului. Aproximativ 95% din această cădere a părului este chelia de tip masculin sau alopecia androgenică. Deci, care sunt opțiunile dvs. dacă începeți să cheliți? Continuați să citiți pentru a afla!

Primele semne ale cheliei?

Ai ajuns unde trebuie! Mai mult de 50% dintre bărbații cu vârsta peste 35 de ani suferă de căderea părului. Aproximativ 95% din această cădere a părului este chelia de tip masculin sau alopecia androgenică.

Deci, care sunt opțiunile dvs. dacă începeți să cheliți? Continuați să citiți pentru a afla!

primele semne ale cheliei
.

Ce este chelia?

Chelia, cunoscută și sub numele de alopecia androgenă, este cauzată de foliculii de păr care sunt mai sensibili decât de obicei la un hormon numit dihidrotestosteron (DHT). DHT scade foliculii de păr până când aceștia încetează să crească părul nou, ceea ce duce la pierderea părului.

Chelia este de obicei diagnosticată de modelul său distinctiv, cu pierderea părului începând deasupra tâmplelor(forma clasică "M" sau potcoavă). În cazul alopeciei androgenice la bărbați, părul tinde să se subțieze și la coroană. Pe măsură ce părul continuă să cadă, apare chelia.

Sensibilitatea DHT care generează chelia de tip masculin este de obicei legată de genetică. Căderea părului poate începe încă din anii adolescenței, iar riscul crește odată cu vârsta.
.

Tratamente pentru chelie

Deși chelia la bărbați nu este o boală care necesită tratament, mulți bărbați caută soluții pentru a trata pierderea parului și pentru a-și redobândi încrederea. Iată câteva dintre cele mai comune tratamente medicale și medicamente pentru alopecia androgenică.

barbat care sufera de chelie
.

- Minoxidil

Minoxidil este un tratament topic pentru chelie. Acesta funcționează prin încetinirea căderii părului și stimularea foliculilor de păr pentru a crește noi fire de păr. Rezultatele apar după aproximativ patru luni de utilizare. Cu toate acestea, minoxidilul nu funcționează pentru toată lumea și necesită o utilizare consistentă pe termen lung, deoarece părul nou restaurat va cădea dacă tratamentul este întrerupt.
.

- Finasteride

Finasterid este un medicament pe cale orală care diminuează pierderea parului prin reducerea hormonului care cauzează chelia de tip masculin. În timp ce finasterida este de obicei mai eficace decât minoxidilul, unele persoane pot prezenta efecte secundare. Și ca minoxidilul, rezultatele se vor încheia când nu mai luați medicamentul.
.

- Interventie chirurgicala

transplant de par

Un transplant de păr este o opțiune mai costisitoare, dar adesea eficientă, pentru tratarea cheliei. În timpul operației de transplant de păr, un chirurg plastic transferă foliculi sănătoși de păr in zonele cu probleme. În timp ce rezultatele sunt mai dramatice și permanente decât alte tratamente pentru căderea părului, chirurgia de transplant de păr este mult mai invazivă și prezintă riscul de infecție.
.

- Soluții non-chirurgicale pentru a ascunde chelia

Desigur, dacă nu doriți să căutați medicamente costisitoare sau tratamente medicale pentru chelie, există opțiuni pentru a masca părul rar. Urmați aceste sfaturi simple pentru a acoperi zonele cu păr rar și subțire:

- Acoperiti zonele cu păr rar, cu nanofibrele Toppik, care se lipesc și de cele mai mici fire de păr, pentru ca părul să pară instantaneu mai gros și mai des.

- Vizitați hairstylist-ul. pentru a descoperii cea mai buna tunsoare pentru dvs.

- Utilizați produse destinate să repare si îngroașe părul cum ar fi șamponul, balsamul și serul Toppik.
.

Prevenirea pierderii parului

 Deci, există o cale de a opri chelia înainte de a se produce? Din păcate, nu există nicio modalitate de a preveni complet acest tip de căderea părului.

chelia

 Cu toate acestea, tratamentul pentru căderea părului are mai mult succes cu cât îl începeți mai devreme. Dacă sunteți îngrijorat de apariția cheliei în viața dvs. încercați să vă  monitorizați căderea părului în duș, examinați părul dvs. în oglindă, sau chiar să realizați un jurnal pentru a urmări orice modificări importante ce apar în viața părului dvs. Astfel, la primele semne de schimbări apărute, să consultați dermatologul pentru sfaturi.

 

Related products

114,00 RON 135,00 RON -21,00 RON
(4,9/5) din 138 comentarii
Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi...

67,00 RON 75,00 RON -8,00 RON
(4,8/5) din 10 comentarii
Acest ser are la bază o formulă de cheratină concentrată ce oferă părului o finisare naturală şi amplifică volumul coafurii atunci când firele sunt prea subţiri sau prea rare. Tocmai pentru că nu necesită clătire,...

65,00 RON 75,00 RON -10,00 RON
(5/5) din 5 comentarii
Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Click for more products.
No produts were found.